hu en
2015. Április 09. 23:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Kovács Ferenc: "A kétgólos előny még nem jelent továbbjutást!"

A mérkőzést követően mindkét vezetőedző értékelte a látottakat.

Kovács Ferenc: "A látottak után gondolom, hogy nem kell különösebben bizonygatnom, hogy a jugoszláv csapat kiemelkedő erőt képvisel. Rendkívül szervezett, folyamatos a csapatjátéka, és van néhány kitűnő képességű futballistája. Olyan, aki a világ bármelyik csapatában biztos kezdőember lenne. Mi nagyon tartalékosan álltunk fel, minden játékosunk harcolt a győzelemért. Nagyon örülök a kétgólos előnynek, de ez még nem jelent továbbjutást. Szarajevóban nyílt, rendkívül heves csata várható. Erőt adhat a mieinknek, hogy Manchesterből is haza tudtunk jönni egy kapott góllal. Az esélyünk tehát adott, s legalább akkora, mint a Zseljeznicsaré. Sőt: mi valamivel közelebb is állunk a döntőbe jutáshoz, mert egyszer már győztünk. Rendkívül sajnálom a kapott gólt, de ha nem nekünk rúgta volna Skoro, akkor megtapsolom…”

Ivica Oszim: "A mérkőzésnek voltak percei, amikor teljesen a padlón voltunk, utána már-már közel álltunk a sikerhez. A végén, a harmadik gól úgy hatott ránk, mint derült égből a villámcsapás. A Videoton nagyszerűen kezdett, de aztán elfáradt. Hibáink hozták fel a hazaiakat a második játékrészben. Többet vártam csapatomtól. A hátrány jelentősnek látszik, mégis, ha sikerül a teljes csapattal kiállnunk, be tudjuk hozni."

CÍMKÉK
UEFA edzői értékelés UEFA csapat emlékév Kovács Ferenc 1984-1985 UEFA Kupa Videoton SC - FK Željezničar
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek