hu en
2015. Április 02. 17:35  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Garancsi István: „Az új helyzetben az egyik szemem sír, a másik pedig nevet"

Klubunk tulajdonosa az elnökség tagjaként annak érdekében szeretne dolgozni, hogy az MLSZ minél inkább szolgáltató szövetséggé alakuljon át. Akad azonban olyasmi is, amit a jövőben már kerülni fog.

A Videoton FC tulajdonosa, Nyilasi Tiborral és Török Gáborral egyetemben új tagként került be az MLSZ nyolcfős testületébe a szövetség csütörtöki, tisztújító közgyűlésén. 

„Természetesen rendkívül megtisztelőnek tartom, hogy bekerülhettem a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségébe, és közvetlenebb módon tudok tenni a magyar labdarúgásért. Ebben az új helyzetben elmondhatom, hogy az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Ami örömteli, az elnökség tagjaként végre többet tudok tenni azért, hogy minél hatékonyabban képviseljem a klubok érdekeit, hiszen évek óta következetes küzdelmet folytattam a szövetséggel annak érdekében, hogy ne az MLSZ-nek, mint hivatalnak legyenek klubjai, edzői, játékosai, hanem az elsődleges állapotban a kluboknak, edzőknek, játékosoknak legyen egy szolgáltató szövetségük, amely segít nekik a szakmai, gazdasági, marketing és kommunikációs munkában. A másik szemem ugyanakkor sír, mert korábbi szokásommal ellentétben, a mostani helyzetben már nem írhatok több nyílt levelet az MLSZ elnökének, bizonyos protokollok megváltoztatását követelve" – nyilatkozta egy mosoly kíséretében Garancsi István a vidi.hu-nak az első elnökségi ülést követően.

A csütörtöki közgyűlésen az újabb öt évre bizalmat kapó elnök, Csányi Sándor is kiemelte, nincs vita közte és Garancsi István között abban, hogy a szolgáltató szövetséggé alakulás a helyes irány az MLSZ számára.

CÍMKÉK
Interjú Garancsi István MLSZ
Hírek
Filipe Oliveira: "Nagyon fontos volt a csapatnak a Haladás elleni győzelem" INTERJÚ @ 2016. Március 05.

Középpályásunk szerint megérdemelten nyertünk, szerdán pedig újabb három pontért utazunk Miskolcra.

Horváth Ferenc: "Volt a játékosokban tartalék és ennek három pont lett a jutalma" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2016. Március 05.

Vezetőedzőnk és Mészöly Géza, a Haladás mestere értékelték a találkozót.

És egyébként, hogy élsz? - Villámkérdések Haraszti Zsoltnak INTERJÚ @ 2016. Február 28.

2016-ban is folytatódik rovatunk, amiben nem kizárólag a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a sport mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak.

Haraszti: "Az egész csapat jól teljesített a Debrecen ellen" INTERJÚ @ 2016. Január 30.

Nagy kedvvel futballozott és gólpasszal járult hozzá a Loki elleni győzelemhez a Ferencvárostól Fehérvárra visszatért szélső.

Feczesin: "Hasznos meccset játszottunk a Maribor ellen" INTERJÚ @ 2016. Január 27.

A szlovén bajnok ellen betaláló támadónk szerint erős csapat ellen mérhettük fel, miben kell még javulnunk a szezon kezdetéig.

Kovács Zoltán: „Mindenki fegyelmezetten és maximális odaadással végzi a feladatát“ 2016. Január 23.

Sportigazgatónkkal az átigazolási időszakról és a csapat felkészüléséről beszélgettünk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek