hu en
2015. Március 13. 14:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
JÁTÉK
Klubtörténeti adatbázissal bővül a vidi.hu! Böngésszen, játsszon velünk, és legyen Ön a Nap Szurkolója!

Elkészült klubunk NB I-es történelmének szezonokra bontott ismertetője. Ehhez kapcsolódik legújabb Facebook-játékunk, mellyel minden nap egy limitált szériájú bögrét nyerhetnek szurkolóink.

Klubtörténi adatbázissal bővül a vidi.hu! A következő hetekben honlapunkon elérhetővé válik a klub elmúlt 47 esztendejének szezononkénti áttekintése, melyből minden lényeges információt megtudhatnak az 1968-tól mostanáig eltelt időszakról. A cikkek a "Klub" menüpont alatt található "Szezonösszefoglalók" oldalon lesznek elérhetők.

Március 14-től minden reggel egy bajnoki évet bemutató cikket aktiválunk, és azt megosztjuk hivatalos Facebook oldalunkon is, kora délután pedig az adott szezonhoz kapcsolódóan teszünk fel egy kérdést szintén a Facebookon. A megfejtéseket a kérdés alatt, hozzászólásként küldhetik el. A helyesen válaszolók között naponta kisorsolunk egy limitált szériájú, csak erre az alkalomra gyártott, A Nap Szurkolója feliratú bögrét, amit a VidiShopban vagy meccsnapokon a Sóstói Stadionban lehet átvenni. 

Figyelje Facebook oldalunkat és játsszon velünk az egyedi ajándékért!

CÍMKÉK
játék Facebook
Hírek
Ismét megnyerhetik a csapat által dedikált mezt, vagy a hét vidis ajándék egyikét Facebook játékunkon! JÁTÉK @ 2015. Augusztus 20.

Naponta jelentkező játékunkon a hét szerencsés napi nyertes egyike még egy exkluzív ajándékkal is gazdagodhat a hazai Európa liga mérkőzés napján.

Gyurcsó Ádámtól vehette át a mezt BL játékunk győztese 2015. Július 31.

Bali Péter, a The New Saints elleni, első hazai BL mérkőzésre hirdetett játékunk nyertese egyik kedvencétől vehette át a dedikált mezt.

A Vidi kreatív pályázatának legjobbjai átvették nyereményüket JÁTÉK @ 2015. Május 30.

Játékunk nyertesei Fejes Andrástól kapták meg ajándékaikat.

Élő online chat Nikolics Nemanjával a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Október 16.

Pénteken 17 órától a Videoton FC válogatott csatára, Nikolics Nemanja lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

Élő online chat Kovács Istvánnal a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Augusztus 26.

Csütörtökön 17 órától a Videoton FC válogatott középpályása, Kovács István lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

Élő online chat Burcsa Győzővel a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Július 27.

Hétfőn 17 órától a Videoton FC klubigazgatója lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek