hu en
2015. Március 10. 10:26  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
GYEREKBLOG
A Vidi öltözőjében jártam 22 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk huszonegyedik bejegyzésében Pintér Alex osztja meg a Nyíregyháza elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeit.

Pintér Alex a nevem, 9 éves vagyok, Csongrád megyében a derekegyházi Koszta József Általános Iskolában 2. osztályos vagyok. Édesapámmal voltam először a Sóstói stadionba 2012-ben. Akkor egy Videoton - Ferencváros mérkőzést néztünk meg. Édesapám gyermekkora óta szurkol a Videotonnak. Sajnos vidéken lakom, ezért keveset tudok mérkőzésekre menni. Nagyon szeretem a Vidit, ezért is örültem neki, hogy bemehettem az öltözőbe a Nyíregyháza elleni meccs előtt, és találkozhattam a kedvenc játékosaimmal személyesen is. Kezet foghattam Juhász Rolanddal, Gyurcsó Ádámmal és Kovács Istvánnal. Nagyon tetszett, ahogyan fogadtak minket az öltözőben a játékosok. Jó volt találkozni és fényképezkedni Stoplival is. Sajnos a kedvenc játékosommal, Nikolics Nemanjaval nem tudtam kezetfogni és beszélgetni, de nagy élmény volt számomra így is, hogy együtt lehettem velük az öltözőben. Szeretek én is focizni, és egyszer szeretnék én is a Vidiben játszani. Nagyon jó lenne legközelebb is bemenni az öltözőbe és több időt bent lenni és kérdezni a játékosoktól és Carrilo mestertől. Kicsit izgultam, hogy milyen lesz majd az öltözőben, de nagyon jól éreztem magam. A mérközés hangulata is nagyon tetszett. 

Szeretném megköszönni a Videoton FC-nek és Apukámnak a lehetőséget, hogy bemehettem az öltözőbe. 

Köszönöm szépen.

Pintér Alex

CÍMKÉK
blog Gyereksarok gyerek 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Nyíregyháza Spartacus FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek