hu en
2015. Március 07. 21:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: "Ismét bebizonyosodott, hogy nagyon intelligens játékosok alkotják a csapatot"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Joan Carrillo: „Először is szeretném ismét megköszönni, hogy az év edzőjének választottak meg 2014-ben. Azonban ez az – NBI-es csapatkapitányok által megszavazott - elismerés nem csak engem illet, hanem a csapat valamennyi játékosát, a szakmai stáb tagjait, és mindazokat, akik napról napra rengeteget dolgoznak a Vidi sikeréért. Nagyon örülök a csapat mai teljesítményének, és annak, amilyen felfogásban pályára léptek a játékosok. És nem csak azoknak jár dicséret, akik ma pályára léptek, hanem a keret valamennyi tagjának, hiszen a sikerhez az ő munkájuk, odaadásuk is elengedhetetlen.
A Nyíregyháza masszívan, jól védekező csapat, egy ilyen együttes ellen mindig veszélyes játszani. Nekünk védekezésben és támadásban is maximumot kellett nyújtani, a játékosok ezt megértették, emiatt boldog vagyok. Örülök az eredménynek, de a legjobban annak, ahogy a csapat játszott. A Nyíregyháza játéka nem lepett meg, ráadásul Mátyus János ellen korábban már meccseltem, amikor a Pápa vezetőedzője volt, így tudtam, hogy fegyelmezetten fognak védekezni és harcosak lesznek. Ismét bebizonyosodott, hogy nagyon intelligens játékosok alkotják a csapatunkat, akik megértették, hogyan lehet sikert elérni, egy ilyen masszívan védekező csapat ellen. Szerencsére úgy tűnik, sem Gyurcsó, sem pedig Kovács nem szenvedett súlyosabb sérülést ezen a mérkőzésen.” 

Mátyus János: „A meccs előtt nyilvánvaló volt, hogy a találkozó esélyese a Videoton FC. Mi azonban meglepetésre készültünk. Az első félidei teljesítményünkkel elégedett vagyok, a második félidőben a kiállítás után eldőlt a meccs. A 11-est nem érzem jogosnak, azonban próbálom megőrizni az eleganciámat, és gratulálok a Videotonnak.”

CÍMKÉK
Joan Carrillo Milan 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Nyíregyháza Spartacus FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek