hu en
2015. Január 20. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Macedón válogatott csatárt igazoltunk

Mirko Ivanovszkival két és fél éves szerződést kötött klubunk.

Mirko Ivanovszki 1989. október 31-én született Bitolában. Első profi szerződését hazájában kapta 18 éves korában, a Makedonija Skopje együttesétől. 2010-ben rövid időre a Slavia Praha csapatába került kölcsönbe. Legutóbb az erdélyi CFR Cluj-ban futballozott a jobb lábas csatár. Hazája valamennyi korosztályos válogatottjában szerepelt, a felnőtteknél 2010-ben, 22 évesen mutatkozott be.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Vidi futballistája lettem. Amennyire tudtam, feltérképeztem a magyar focit, és a Videoton FC-t is. A korábbi edzőmmel, Vasile Miriuțăval is sokat beszélgettem a magyar fociról. Tisztában vagyok azzal, hogy Magyarország legjobb csapata a Vidi. A célom az, hogy megnyerjük a bajnokságot és a kupákat is. Nagyon szeretnék a Vidivel a Bajnokok Ligájában is szerepelni, korábban ebben a sorozatban még nem volt alkalmam játszani. Nemzetközi téren az eddigi legnagyobb élményem, hogy a macedón nemzeti csapatban győztes gólt szereztem Andorra ellen. A Vidi keretéből korábban személyesen nem ismertem senkit, azonban tudtam, hogy vannak horvát és szerb játékosok, akik segíteni tudnak nekem a beilleszkedésben. Szerencsére angolul is elég jól beszélek, így nincsenek nyelvi problémáim. Már az elmúlt néhány napban is nagyon élveztem a közös munkát" - nyilatkozta honlapunknak Mirko Ivanovszki.

"Mirko nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékos, aki stabil macedón válogatott. Megfelelő kezdősebességgel és fizikummal rendelkezik, technikailag és taktikailag egyaránt képzett, aki nagyon jól érzi a pozíciós játékokat. A támadó szekcióban minden poszton bevethető, mindkét lábát jól használja, ami rendkívül előnyös. Egyből képes lesz beépülni a rendszerünkbe, bízom benne, hogy a közönség nagyon sok örömet talál majd a játékában" - mondta új támadónkról Burcsa Győző klubigazgató. 

Nézze meg a Vidi új játékosának néhány korábbi gólját!

CÍMKÉK
igazolás Burcsa Győző Mirko Ivanovszki
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek