hu en
2014. December 16. 08:08  -  Acsai N. Ferenc   -   nb1.hu, rangado.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Joan Carrillo lett az év edzője

Vezetőedzőnk az nb1.hu és a rangado.hu szavazásán is az élen végzett. Utóbbi portálnál Nikolics Nemanja lett az NB 1 legjobb mezőnyjátékosa.

Az őszi idény végeztével több újság is megszavazta a legjobb játékosokat, edzőket. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Nemzeti Sport osztályzatai alapján Juhász Roland lett az elmúlt félév legjobba, második helyen Nikolics Nemanja, a harmadikon Kovács István végzett. Az első két helyezett a Blikknél is ugyanilyen elismerésben részesült, sőt, Juhász Roland az év labdarúgója díjat is elnyerte.

Ezúttal az nb1.hu, valamint a rangado.hu szavazásán nyertek díjakat vidisták! Mindkét portál Joan Carrillot választotta az év edzőjének, utóbbi sportoldalnál pedig Nikolics Nemanja lett az NB 1 legjobb játékosa ősszel. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek