hu en
2014. December 14. 14:25  -  Acsai N. Ferenc   -   Blikk   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
A Blikknél is Juhász az ősz legjobbja

A lap osztályzatai alapján védőnk 6,4-es átlaggal lett első. A második helyen Nikolics Nemanja végzett.

A napilap tudósítóinak osztályzataiból készítették el az első 15 forduló alapján az élvonal legjobbjainak rangsorát. Juhász Roland végzett az első, Nikolics Nemanja a második helyen, a harmadik a paksi Molnár Péter lett. Az első tizenötben még további három Vidi-játékost találunk, Kovács Istvánt, Paulo Viníciust és Stoipirát.

„Óriási érzés, hogy a szövetség mellett több lap, így a Blikk is engem talált az ősz legjobbjának. Tavasszal rosszul ment a csapatnak, a dobogóról is lemaradtunk. Kimaradtam a válogatott keretből, s hallottam, öreg, sérülékeny vagyok, sosem leszek már jó focista. Örülök, hogy erre rá tudtam cáfolni. Nem beszélünk még a bajnoki címről, de úgy érzem, hogy csak akkor maradhatunk le az aranyról, ha mi hibázunk. A saját kezünkben van a sorsunk, köszönhetően annak, hogy a nyáron kinevezett Joan Carrillo vezetésével teljesen más szemlélet uralkodik nálunk. Riválisaink azt mondják, tavasszal folyton idegenben játszunk majd, de erre azt felelném, vendégként a második legjobbak vagyunk a mezőnyben, ráadásul legutóbbi két idegenbeli fellépésünkön kilenc gólt rúgtunk. A klubcsapatom mellett a válogatottal is sikeres volt az ősz. Ha egy meccset kell kiemelni, akkor a románok elleni 1-1-es bukaresti Eb-selejtezőt választom, az a meccs nagyon jót tett nekünk. A Vidivel a Győr elleni hazai meccsre emlékszem szívesen, amikor is kétszer álltunk fel hátrányból és nyertünk 3-2-re" - nyilatkozta a lapnak Juhász Roland.

CÍMKÉK
Nikolics Nemanja Juhász Roland
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek