hu en
2014. November 27. 09:12  -  Acsai N. Ferenc   -   Nemzeti Sport   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Tarolt ősszel a Vidi a Nemzeti Sport osztályzatai alapján

Az őszi szezon legjobb játékosa Juhász Roland lett a sportnapilap szerint, a második helyen Nikolics Nemanja, a harmadikon - többekkel holtversenyben - Kovács István végzett.

A naptári évet tekintve az NB I idén még nem ért véget (két tavaszról előre hozott forduló hátravan), a 2014–2015-ös szezon őszi fele azonban múlt hétvégén lezárult. A Nemzeti Sport ebből az alkalomból összesítette a játékosok teljesítményének osztályzatait, és elkészítette az NB I futballistáinak rangsorát. A bajnokság első felében 373 labdarúgó lépett pályára, de a listára csak az a 182 futballista kerülhetett fel, aki az őszi 15 forduló többségén, vagyis legalább nyolc mérkőzésen értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény rangsorolt - olvasható a lapban.

Az „ősz legjobbja” cím Juhász Rolandot illeti, aki amellett, hogy mind a tizenöt bajnoki találkozót végigjátszotta, négy gólt is jegyez. Második helyen Nikolics Nemanja végzett, aki a góllövőlistát (13 találat) és a kanadai táblázatot (13 gól+3gólpassz) is vezeti félidőben. A harmadik helyen hármas holtverseny alakult ki Kovács István, a fradista Gera Zoltán és a debreceni Varga József között. 
 

Az első 10 helyezett
Helyezés/Név Csapat Pont
1. Juhász Roland Videoton FC 4.400
2. Nikolics Nemanja Videoton FC 4.077
3. Kovács István Videoton FC 3.923
3. Varga József DVSC-TEVA 3.923
3. Gera Zoltán FTC 3.923
6. Simon Krisztián Újpest FC 3.800
7. Kádár Tamás DVTK 3.786
7. Böde Dániel FTC 3.786
9. Elek Ákos DVTK 3.769
10. Haraszti Zsolt MVM-Paks 3.750


Az első 20 közé még két Vidi-játékos fért be, Sándor György 11. lett (a győri Rudolffal és az MTK-s Kantával együtt), Filipe Oliveira pedig 14. 

CÍMKÉK
Nemzeti Sport Nikolics Nemanja Sándor György Filipe Oliveira Kovács István Juhász Roland
Hírek
Kovács és Gyurcsó is a 16. forduló válogatottjában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2015. November 23.

A csakfoci.hu újra megválasztotta a hétvége legjobbjait, ezúttal a Vasas elleni bajnokit eldöntő játékosok kerültek be az álomcsapatba.

Kovács István: "Akár több góllal is nyerhettünk volna a Vasas ellen" 2015. November 22.

Válogatott középpályásunk azt is elárulta, hogy gyakorlatilag egy percig sem volt kérdéses, hogy melyik együttes szerzi meg a 3 pontot.

Mentorprogram a Vidinél - Magyarországon egyedülálló kezdeményezés az utánpótlás-nevelésért 2015. November 19.

Klubunk újjáalakult utánpótlás-képzésének egyik fontos eleme a Vidi első keretéhez tartozó játékosok példaértékű közreműködésével most induló Mentorprogram. 

Fontos szurkolói információk a Magyarország-Norvégia válogatott mérkőzésre 2015. November 15.

A mérkőzést rendező MLSZ arra kér minden szurkolót, hogy időben, személyazonosító okirattal, vagy szurkolói kártyával érkezzen a sorsdöntő találkozó helyszínére.

Nikolics és Gyurcsó végzett az NB I kanadai táblázatának élén ÉRDEKESSÉG, STATISZTIKA @ 2014. November 26.

Nikolics az őszi gólkirály, Gyurcsó Ádám pedig az őszi gólpasszkirály.

Rekordpontszámmal őszi bajnok a Vidi 2014. November 08.

A KTE elleni gólnélküli döntetlennel immár behozhatatlan az előnyünk az MTK-val szemben. Ráadásul ennyi pontot még sosem szereztünk a korábbi őszi szezonok során.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek