hu en
2014. November 27. 22:50  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Kovács Ferenc: "A győzelem jogos reményt ad a továbbjutásra"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Kovács Ferenc: Csak a legnagyobb elismerés hangján szólhatok a csapat teljesítményéről. Fizikailag, lelikleg is felkészültünk erre a fontos találkozóra, és a pályán az történt, amit a mi játékosaink akartak. A győzelem mindenképpen jogos reményt ad a továbbjutásra, és bravúr lenne, ha az UEFA Kupában a legjobb nyolc közé kerülnénk. Ezúton szeretnék köszönetet mondani lelkes szurkolótáborunknak, mert a győzelemnek a szó szoros értelmében részesévé vált.

Nenead Bjekovic: Tartottam a Videotontól, de ezen a mérkőzésen a fehérvári csapat olyan korszerű játékot produkált, amelynek képtelenek voltunk megtalálni az ellenszerét. 2-0-nál már láttam, hogy bajok lesznek és sajnos a második félidőben ez be is következett. A Videoton jobb csapat, mint a legutóbbi angol ellenfelünk volt, így a továbbjutáshoz már csak a csoda segíthet bennünket. Gratulálok a fehérvári csapatnak és további sikereket kívánok!

CÍMKÉK
UEFA edzői értékelés uefa partizan hazai Kovács Ferenc 1984-1985 UEFA Kupa Videoton SC - FK Partizan Beograd
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek