hu en
2014. November 27. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
JÓTÉKONYSÁG
Jótékonysági licit Benedek gyógyulásáért!

Juhász Roland egy 12 éves kisfiú megsegítésére ajánlotta fel azt a mezét, melyben a nemzeti csapatban lépett pályára. A jótékonysági licit december 7-ig tart.

A 12 éves Kovács Benedek oxigénhiányos állapotban született, melynek következtében mozgásszervi betegség alakult ki nála. A sok terápiának, műtétnek és kitartásnak köszönhetően fel tudott állni a kerekesszékből és mára két bottal jár. Élete utolsó nagy műtétére vár, mellyel elérhetné a teljesen önálló, bot nélküli járást és így nagy álmát is, hogy egyszer barátaival focizhasson. Nagy foci rajongó, rendszerint a kapuban erősíti a csapatot, állapota ellenére nagyon ügyesen. A Vidi - FTC bajnoki rangadó második félidejének elején ő végezte el a kezdőrúgást, mely egy életre szóló élményt jelentett számára.

Juhász Roland és Gera Zoltán válogatott mezüket ajánlották fel Benedek műtétének támogatására, melyeket a Vidi-FTC mérkőzésen személyesen adtak át a 12 éves fiúnak!

Kérjük, segítse Ön is Benedek mielőbbi gyógyulását! Köszönjük!
 

     
  Juhász Roli mezére ide kattintva tud licitálni!  
     


 

CÍMKÉK
Juhász Roland 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek