hu en
2014. November 14. 13:16  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
KLUBKÁRTYA
December végéig ingyenesen kiváltható a klubkártya

Szurkolóink novemberben még az Alba Plázában, decembertől új helyszínen juthatnak hozzá kártyáikhoz, de a Fradi elleni rangadó előtt a Sóstói Stadionban is kiválthatják azt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteki döntésének értelmében a a klubkártyák kiváltási lehetősége december végéig ingyenes lesz. Szurkolóink novemberben továbbra is az Alba Plázában, a szokásos pultnál juthatnak hozzá klubkártyájukhoz, heti két alkalommal, hétfőn és szerdán, 14.00-20.00 között.

Az őszi szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzése, a Ferencváros elleni rangadó előtti pénteken (november 21.) a Sóstói Stadion főpénztáránál, 15.00-18.00 között is kiválthatják a kártyát, a Vidi - Fradi derbi napján, 14.30-16.30 között a C és D szektor bejárata közti lépcsőházban tehetik ezt meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy decembertől új helyszínre költözik a klubkártya kiváltási pont, melynek címéről hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.
 

CÍMKÉK
szurkolók klubkártya
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek