hu en
2014. November 06. 22:59  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Wéber Lajos / MTI
TUDÓSÍTÁS
A ködbe veszett siker

Burcsa és Szabó góljaival a 38. percben már 2-0-ra vezettünk, a 67. percben azonban a spori félbeszakította a mérkőzést.

A november 7-i ünnepi program méltó befejezésének tekintették a város és a környék futballrajongói a Videoton és a Paris Saint Germain összecsapását. A fiatalok piros-kék sállal a nyakukban, zászlókkal vonultak végig Fehérvár utcáin és zenéltek, doboltak, daloltak. A Sóstói Stadion csordultig megtelt, 25.000 néző tekintette meg élőben az összecsapást.

A vendégek olyan lendülettel kezdtek, hogy az erre egyébként számító Videoton-védők is zavarba jöttek egy pillanatra. Letámadták a franciák a labdát hozó magyar játékosokat.

Megállás nélkül rohantak, mindenütt ott voltak. Susic, a középcsatár, a legnagyobb francia sztár csavarta-tekerte a labdát, s a 25. percben nagy lövést zúdított Disztl kapujára. A Vidi kapusa kiütötte a labdát, de Couriol azonnal ott termett és három méterről fölé emelt. Döntő pillanat volt..

Aztán jött a Videoton! A szemfüles Burcsa a 36. percben fejjel betalált a jobb sarokba, majd két perccel később az örökmozgó Májer összehozott egy 11-est. Szabó - a párizsi gólzsák - nem hibázott, bevágta a büntetőt.

A szünet után Kovács Ferenc utolsóként jött ki a pályára. Elégedetten nézett játékosai után.

"Most már minden rendben?" — kérdezték többen. "Még negyvenöt perc hátra van!"

Sajnos, nem maradt annyi...

Teljesen váratlanul leszállt a köd. Alattomosan érkezett, s előbb az egyik, majd a másik kaput tüntette el szem elöl. Schmidhuber odament a partjelzőjéhez, s rövid tanácskozás után félbeszakította a mérkőzést.

Mérges hazaiak, mosolygós franciák vonultak az öltözőbe.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek