hu en
2014. Október 28. 19:59  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: "Nagyon nehéz és hajtós mérkőzés volt, pontosan olyan, amilyenre számítottunk"

A két vezetőedző a lefújást követően értékelte a látottakat.

Joan Carrillo: "Nagyon nehéz és hajtós mérkőzés volt, pontosan olyan, amilyenre számítottunk. Sikerült rengeteg helyzetet kidolgoznunk, sokkal többet, mint a DVTK-nak, ez meghatározó volt. Az utolsó pillanatig küzdött a csapat, és mindenki hitt abban, hogy sikerül gólt szereznünk. A DVTK más focit játszik mint mi, az előreívelésekben, a lepattanókból és a keresztlabdákból nagyon erősek, ráadásul jó fizikumú játékosaik vannak. Mi teljesen más, kombinatívabb, labdatartásra épülő focit játszunk, és ez volt a jellemző ránk ma is. A mai meccsen ráadásul csak egy csapat juthatott tovább, hiszen kupameccs volt. A szurkolóinknak pedig borzasztó hálás vagyok. Amikor egy mérkőzés során kisebb hullámvölgybe kerülünk, azonnal elkezdenek minket még jobban buzdítani a lelátóról a drukkerek, és ez nagyon fontos, hiszen az ellenfeleink 12 ember ellen kell, hogy harcoljanak."

Szivics Tomiszláv: "Azt gondolom, nagyon jó meccset láthattak a nézők. Ezúttal is két jó csapat volt a pályán, sajnos az eredmény is ugyanaz lett mint a múltkor. Ma ennél egy picit többet érdemeltünk volna. Volt néhány egyéni hiba, amiből gólt kaptunk, ezen el kell gondolkoznunk. A második félidőben sok helyzetünk volt, de végül a Vidi jutott tovább, amelyhez ezúton is gratulálok nekik."

CÍMKÉK
Joan Carrillo Milan 2014-2015 Magyar Kupa Videoton FC - DVTK
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek