hu en
2014. Október 25. 22:39  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: "Ezen a mérkőzésen azt játszottuk, amit szerettünk volna"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Joan Carrillo: "Nehéz mérkőzésre számítottam, tudtuk, hogy a Paks idegenben is nagyon veszélyes, hiszen ebben a szezonban még nem kaptak ki idegenben. Arra is fel voltunk készülve, hogy masszívan, szervezetten védekeznek, ahogy tette azt legutóbb ellenünk a DVSC is. A paksi játékosok technikailag nagyon képzettek, ezt ma este is bizonyították. Sokat készültünk a Paks játékából. Ezen a mérkőzésen azt játszottuk, amit szerettünk volna, és végül két gólt is lőttünk, valamint sikerült megakadályoznunk azt, hogy ellenfelünk komolyabb helyzetet kialakítson. Ennek ellenére nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A játékosaimmal teljes mértékben elégedett vagyok. Nem csak azért volt számunkra fontos a győzelem, mert legutóbb kikaptunk a DVSC-től, hanem azért is, mert kárpótolni akartunk szurkolóinkat, akik a DVSC elleni vesztes meccsen is végig biztattak bennünket."

Csertői Aurél: "Sajnos a mai játékunk nem volt elegendő a pontszerzéshez. Egyértelműen a Vidi akarata érvényesült a 90 perc során. Sok technikai hibával és pontatlanul futballoztunk. Nem voltunk veszélyesek a hazai kapura, teljesen megérdemelten nyert a Vidi.

CÍMKÉK
2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Paksi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek