hu en
2014. Október 21. 16:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
PÁLYÁZAT
Legyél TE a VIDI tiszteletbeli JÁTÉKOSA! - Facebook fotópályázat

Szeretnél egy napra a csapat tagja lenni? Névre szóló mezben részt venni az első csapat edzésen az idén búcsúzó Sóstói Stadion legendás gyepszőnyegén? Együtt dekázni Nikóval? Tizenegyest rúgni Calatayudnak? 

Ha mindenre igen a válaszod, akkor nevezz be Facebook nyereményjátékunkba, amelynek győztese egy napra a Videoton FC tiszteletbeli csapattagja lesz!

Mindössze ennyit kell tenned a nevezéshez: 

- Tölts fel maximum 3 fotót Facebook alkalmazásunkra magadról, amely Téged és a Vidit ábrázol, tetszőleges módon. (részletek lejjebb)
- Kérd meg ismerőseidet, hogy lájkolják a klub facebook oldalát és a fotódat a Vidi fotópályázat oldalán.
- Ha a Te fotód kapja a legtöbb lájkot november 3-ig, Te nyertél!

Érdemes minél több rokont, barátot, ismerőst megkérni, hogy a Te fotódra szavazzanak, így nagyobb lesz az esélyed, hogy megnyerd a játékot, és élőben találkozhass kedvenceiddel!

Hogy pontosan mit nyerhetsz?

Fődíj:

- Burcsa Győző és Joan Carrillo aláírásával hitelesítve, tiszteletbeli játékosként leigazolunk 1 napra a
  Vidihez.
- A szerződés aláírásáról egy fotót készítünk emlékbe, a Sóstói Stadion tárgyalójában, és persze a
  szerződést is megkapod :)
- Részt veszel az első csapat egyik edzésen, amelyről egy fotóalbumot készítünk Neked ajándékba!
- Az edzésre eredeti vidis csapatruházatba öltöztetünk fel, a saját neveddel és kedvenc számoddal
  nyomtatva. A felszerelés természetesen az edzés után is a Tiéd marad (mérkőzés mez-nadrág-zokni
  + edzőmelegítő alsó-felső + kabát)

A 2. helyezett egy dedikált csapatmezt, a 3. helyezett pedig egy dedikált Nike labdát kap!

 

Milyen fotókat várunk? 

Nem kötjük meg a kezedet, bármilyen fotóval nevezhetsz! A lényeg, hogy a fotón Te és a Vidi is szerepeljetek! Egy szelfi a stadionban. Egy csoportkép barátaiddal, vidis ruhában. Közös kép kedvenc játékosoddal. Amihez csak kedved van!
Nincs még fotód, amivel nevezhetnél? Vásárolj egy új ruhadarabot a VidiShop-ban, készíts fényképeket, aztán a legjobb hármat töltsd fel a Facebook oldalunkra. Nem kell, hogy Te legyél a legjobb fotós a környéken. A győztes fényképet nem szakmai zsűri, hanem a szurkolók választják ki!

Szavazás határideje: november 3., hétfő 23.59

Eredményhirdetés: november 5.

A nyerteseket telefonon és e-mailben is értesíteni fogjuk. A nyereményjátékra 14 év felett lehet jelentkezni, 14 év alatti kiskorú személy nevében és helyett - a fotón szereplő gyermek megnevezésével - törvényes képviselője jogosult saját név alatt regisztrálni, és a képeket feltölteni. A résztvevők a fotók feltöltésével és játékszabályzat illetve az adatvédelmi szabályzat elfogadásával hozzájárulnak a képek nyilvánosságra hozatalához, közzétételéhez.

A dokumentumok letölthetők ide kattintva

 

CÍMKÉK
játék Facebook FOTÓ
Hírek
Ismét megnyerhetik a csapat által dedikált mezt, vagy a hét vidis ajándék egyikét Facebook játékunkon! JÁTÉK @ 2015. Augusztus 20.

Naponta jelentkező játékunkon a hét szerencsés napi nyertes egyike még egy exkluzív ajándékkal is gazdagodhat a hazai Európa liga mérkőzés napján.

Gyurcsó Ádámtól vehette át a mezt BL játékunk győztese 2015. Július 31.

Bali Péter, a The New Saints elleni, első hazai BL mérkőzésre hirdetett játékunk nyertese egyik kedvencétől vehette át a dedikált mezt.

A Vidi kreatív pályázatának legjobbjai átvették nyereményüket JÁTÉK @ 2015. Május 30.

Játékunk nyertesei Fejes Andrástól kapták meg ajándékaikat.

Élő online chat Nikolics Nemanjával a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Október 16.

Pénteken 17 órától a Videoton FC válogatott csatára, Nikolics Nemanja lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

Élő online chat Kovács Istvánnal a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Augusztus 26.

Csütörtökön 17 órától a Videoton FC válogatott középpályása, Kovács István lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

Élő online chat Burcsa Győzővel a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Július 27.

Hétfőn 17 órától a Videoton FC klubigazgatója lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek