hu en
2014. Október 07. 13:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
A Fradi elleni meccsel búcsúzik a Sóstói Stadion

A november 23-ai bajnoki pályaválasztói jogát felcserélték a felek, így egy igazi szuperrangadót láthatnak szurkolóink a stadion átépítése előtt.

A Videoton FC és a Ferencvárosi TC megállapodása értelmében az eredetileg november 23. 16.30-ra kiírt FTC - Videoton FC bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélték, így nem a Groupama Arénában, hanem a Sóstói Stadionban kerül sor a találkozóra. Az összecsapás amellett, hogy hagyományosan az év egyik legjobban várt rangadója, azért is kiemelt jelentőségű, mert ez lesz a Sóstói Stadion hivatalos búcsúmérkőzése. Klubunk vezetősége úgy döntött, bérletes szurkolóink ajándékba kapják a mérkőzést!

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a Sóstói Stadionban hátralévő bajnokikra sem a jegyvásárláshoz, sem a stadionba történő belépéshez nem kötelező továbbra sem a klubkártya, ugyanakkor érdemes kiváltani! A klubkártyáról minden információt elolvashat ide kattintva!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek