hu en
2014. Szeptember 20. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Simon Ádám: "Pikáns meccs lesz számomra"

Középpályásunk első alkalommal lép pályára Szombathelyen a Haladás ellenfeleként. Többek közt arról is kérdeztük, hogyan várja a számára nem mindennapi meccset.

"A hét második felében, a Vasas elleni Ligakupa-meccs után csak a Haladással foglalkoztunk. Az elmúlt napokban még semmilyen különleges érzésem nem volt azzal kapcsolatban, hogy most fogok először ellenfélként visszatérni Szombathelyre, azonban a meccs napján biztos nagyon furcsa lesz, hogy a jól megszokott stadionban nem a hazai öltözőbe fogok bemenni. Sok évet töltöttem a Haladásban, és nagyon sokat köszönhetek a klubnak. Természetesen ugyanúgy fontos helyet foglal el a szívemben a "Hali", mint korábban, azonban profi játékosként most azért fogok mindent megtenni, hogy a Vidi sikeres legyen. Fogalmazzunk úgy, hogy pikáns meccs lesz ez számomra. Mindenki úgy gondolja, hogy ez a meccs fix kettes lesz, hiszen a papírforma szerint mi vagyunk a találkozó abszolút esélyesei. Ez rendben is van, azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy a Rohonci úti Stadion egy igazi katlan, ahol egyetlen csapatnak sincs könnyű dolga. A szurkolók remek hangulatot tudnak teremteni, és ezzel képesek plusz lökést adni a Haladásnak. Ráadásul a szombathelyi csapatban meg is van a minőség, csak szerintem még nem sikerült összeállniuk és a szerencsével is hadilábon álltak eddig. Úgy gondolom, reálisan nézve több pontot kellett volna eddig szerezniük, hiszen voltak jó meccseik, ahol csak a balszerencsének köszönhették a vereséget. Emlékszem, amikor a Haladásban futballoztam, mindig kettőzött erővel küzdöttünk a Vidi ellen, mindenki ellenük akart a legjobban bizonyítani, bár az is tény, hogy hazai pályán minden csapat ellen sokkal jobban felszívja magát a "Hali". Nekünk azonban most az a dolgunk, hogy folytassuk a jó sorozatunkat, ezúttal a Szombathely kárára - az biztos, hogy furcsa meccs lesz számomra." - nyilatkozta Simon Ádám.

CÍMKÉK
Simon Ádám 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek