hu en
2014. Szeptember 19. 14:49  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
JÁTÉK
Videoton, Veled az úton! fotópályázat eredményhirdetés

Szurkolóink szeptember 14-ig szavazhattak a nyereményjátékra beküldött képekre. Íme a nyertesek névsora!

Második alkalommal meghirdetett fotópályázatunk ismét nagy sikernek örvendett szurkolóink körében. A több, mint 100, nyári élményeket bemutató kép közül a klub által felállított zsűri választotta ki a szerencsés fődíjas alkotást és a különdíjasokat.

Fődíj

Várhegyi-Kiss Enikő
Nyereménye: 1db hivatalos, a csapat által aláírt 2014-2015-ös Vidi-mez, amelyet a nyertes kedvenc játékosa ad majd át + csoportos szezonbérlet a 2014-2015-ös tavaszi szezonra.

Különdíjasok  

"Legvidisebb kép" - Bernhardt- Kupi Krisztián

"Tél a nyárban" - Székely Zsuzsanna

"Legtávolabbi helyszín” - Japán - Földvári Tamás 

A különdíjasok nyerménye 1-1 vidis ajándékcsomag.

Közönségdíj

A Vidi hivatalos Facebook oldalán rengeteg szavazat érkezett a képekre, amik közül Halász Eszter 780 like összegyűjtésével nyerte meg a közönségdíjért járó csoportos szezonbérletet a 2014-2015-ös tavaszi szezonra és a Vidis ajándékcsomagot.

A nyerteseket telefonon és e-mailben is értesíteni fogjuk az ajándékátadással kapcsolatban.

Köszönjük szurkolóinknak a beküldött képeket!

 

CÍMKÉK
játék Facebook veled az uton
Hírek
Ismét megnyerhetik a csapat által dedikált mezt, vagy a hét vidis ajándék egyikét Facebook játékunkon! JÁTÉK @ 2015. Augusztus 20.

Naponta jelentkező játékunkon a hét szerencsés napi nyertes egyike még egy exkluzív ajándékkal is gazdagodhat a hazai Európa liga mérkőzés napján.

Gyurcsó Ádámtól vehette át a mezt BL játékunk győztese 2015. Július 31.

Bali Péter, a The New Saints elleni, első hazai BL mérkőzésre hirdetett játékunk nyertese egyik kedvencétől vehette át a dedikált mezt.

A Vidi kreatív pályázatának legjobbjai átvették nyereményüket JÁTÉK @ 2015. Május 30.

Játékunk nyertesei Fejes Andrástól kapták meg ajándékaikat.

Élő online chat Nikolics Nemanjával a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Október 16.

Pénteken 17 órától a Videoton FC válogatott csatára, Nikolics Nemanja lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

Élő online chat Kovács Istvánnal a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Augusztus 26.

Csütörtökön 17 órától a Videoton FC válogatott középpályása, Kovács István lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

Élő online chat Burcsa Győzővel a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Július 27.

Hétfőn 17 órától a Videoton FC klubigazgatója lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek