hu en
2014. Augusztus 28. 18:09  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
A teljes Kovács-chat a Facebookról

Ha lemaradt volna, most elolvashatja teljes egészében Kovács István válaszait. A Vidi válogatott támadójának a szurkolók tették fel a kérdéseket élőben csütörtök délután a közösségi oldalon.

     
  Csütörtök délután első alkalommal online-chatet szerveztünk a Facebookon a Vidi válogatott támadójával, Kovács Istvánnal. A szurkolók kérdéseit módosítás nélkül közöljük, Kovács István válaszait teljes terjedelmében tesszük közzé, csak az elütési, gépelési hibákat javítottuk, hogy a chat hangulatát hitelesen adjuk vissza.  
     

Zoltán Gyarmati

Szüleid szoktak otthon viccből vagy komolyságból KisKOKÓ-nak becézni?

Kovács István

Köszöntöm a Szurkolókat! Nyár eleje óta nem voltam otthon, úgyhogy nem tudom most hogyan szólítanának :-) Viccen kívül, igen, szoktak így szólítani.

Gergő Balogh

Hogy sikerült eljutnod idáig ? Szeretnél még feljebb is jutni?

Kovács István

Három éves korom óta vagyok a labdarúgás vérkeringésében. Nagyon sok lemondással és szülői támogatással járt, hogy eljutottam idáig. Természetesen szeretnék feljebb jutni, jelen pillanatban az lenne a legjobb, ha mindez a Vidivel sikerülne!

Turi Bálint

Szia Kokó! Melyik volt a Vidibe a legemlékezetesebb gólod?

Kovács István

A legemlékezetesebb gólom a DVSC elleni Szuperkupa-döntőn lőtt gólom, mert azzal sikerült kupagyőzelemhez segítenem a csapatot.

Balázs Ádám

Szoktál tippmixelni?

Kovács István

Nem szoktam semmilyen szerencsejátékot sem játszani.

Anna Tatay

Szia Kokó! Először is gratulálok az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményedhez és góljaidhoz! ☺Az lenne a kérdésem, hogy hogy viszonyulsz a trollfocis “Kiskokó” poénokhoz? Nevetsz rajtuk, vagy inkább rosszul esnek?

Kovács István

"Az ember akkor nő fel igazán, ha saját magán jóízűen tud nevetni" Igyekszem felnőni :-)

Horváth Bence Ernő

Szia KisKOKÓ ! Nagyon gratulálok a szép eredményitekhez ! Ugy látom be vált az új edzőnk én nagyon szurkolója vagyok a vidinek Hajrá Vidi csakm így tovább szerinted idén bajokok leszünk? én ha tudok minden mecsen kin vagyok :) Gratulálok a szép gólaidhoz csak így tovább

Kovács István

Korábban előfordult, hogy sok volt az ígérgetés, idén szeretnék én is és a csapat is a pályán választ adni a "bajnokok leszünk-e" kérdésre.

Horváth Bence Ernő

oké Na majd meg látjuk mi lesz Szoktad nézni a forma1? kia kedvenced? ismered Michael Schumachert?

Kovács István

Nem követem a Forma 1-et. Michael Schumachert természetesen ismerem, ő egy nagyszerű sportember és ezúton is jobbulást kívánok neki!

Ádám Dobó

Amerikai focit szereted? Melyik a kedvenc csapatod?

Kovács István

Nem követem az amerikai focit.

Dávid Kóber

Szia Kokó! Először is, szeretnék gratulálni góljaidhoz és hozzáállásodhoz, remélem, a továbbiakban is folytatni tudod munkádat, eredményesen! Az 1. kérdésem: Miben más José Gomes és Joan Carrillo mint személyiség, s edző? A 2. kérdésem: Ki a példaképed? (A Videoton belül is, de akár kíváncsi lennék világsztárra is) A 3. kérdésem: Hogy gondolod, a Vidiben kik lehetnek azok, akiktől sokat tanulhatsz mind emberileg, mind technikai tudásban?

Kovács István

1. Nem szeretném őket összehasonlítani, de Joan akkor is itt volt, amikor idejöttem, és még most is. Annak ellenére, hogy Joan eddig pályaedző volt, mindenki hihetetlen tisztelettel van iránta, és nem utolsó sorban ő is felénk. Úgy érzem, ez a kölcsönös tisztelet az, ami erősíti a csapat kohézióját. 2 és 3. Édesapám. Jelen pillanatban a Vidiből Sándor György. Amikor ide kerültem a szárnyai alá vett, annak ellenére, hogy azonos poszton játszunk. A mai napig hűen tükrözi, hogy ő a csapatkapitány - nem véletlenül.

Blanka Tatay

Szia Koko! Nagyon jol jatszottal az elmult hetekben, csak igy tovabb! :) Elso kerdesem az lenne, mit csinalsz a szabidodben? A masodik, ki a peldakeped es miert? A harmadik pedig az, tervezed-e a jovoben, hogy foiskolara, egyetemre mesz? :)

Kovács István

1. Pihenek, és minél több időt próbálok a barátnőmmel tölteni. 2. Erre a kérdésre már válaszoltam. 3. Viszonylag jó tanuló voltam, ha Szombathelyen maradtam volna, akkor mindenképp megpróbáltam volna. Jelenleg anyukám mindig emlékeztet arra, hogy a labdarúgás után is van élet.

Csipkés Ferenc

Ha a Ferencváros leszeretne téged igazolni szívesen mennél a Fradiba?

Kovács István

Jelen pillanatban élő szerződés köt a Vidihez, jól érzem magam itt.

Melinda Kovács

Szia Kokó! Gratulálok az eddigi eredményeidhez Csak így tovább! :) Nagyon jól játszol! :) Mi az ami erőt ad neked? :)

Kovács István

Ha azt látom, hogy az éppen mellettem játszó csapattársam hajlandó értem is, és a csapatért is harcolni, ez számomra is motiváló.

Melinda Kovács

Sok embernek vagy a példaképe! :) Milyen érzés példaképnek lenni? :)

Kovács István

Egy példaképnek nem csak a pályán, de azon kívül is példamutatóan kell viselkednie. Próbálom így élni a mindennapjaimat, és ha ez olykor nem is sikerül, akkor vannak mellettem olyan emberek, akik emlékeztetnek erre.

Stégner Ákos

Sza Kokó! Paulo nagyon sokat beszélt a stílus fontosságáról, mostani edzőnk mennyire tartja fontosnak, hogy karakteres stílus legyen a csapatnak? Én arra felfigyeltem, hogy sokkal több a kényszerítő mint az előző időkben.

Kovács István

Eddig azt tapasztaltam, hogy Joan próbálja a saját stílusát kialakítani, amit ezzel a csapattal lehet. Úgy érzem, az eredmények alapján ez látható is. Próbáljuk az akaratunkat ráerőltetni az ellenfélre, gólra törően, olykor látványosan tudunk játszani.

Tamás Kengyel

Szerinted mit fog játszani ma este a Debrecen? Tovább fognak jutni?

Kovács István

Ritkán szoktam labdarúgó-meccset nézni a TV-ben, de ezt figyelemmel követem majd, ugyanis számomra és a magyar foci számára is fontos, hogy legyenek sikeres klubcsapatok. Ha a DVSC-nek sikerül kiharcolnia a továbbjutást, abból a magyar fociban mindenki profitálhat.

Doma Keller

Szia Kokó! Azt szeretném kérdezni, hogyha kapnál e egy ajőánlatot olyan klubbtól,(mint pl. a Real Madrid), de csak mondjuk a Real Madrid C csapatában játszhatnál, elmennél e?

Kovács István

A labdarúgásban pillanatok alatt változnak a dolgok. Így nem tudhatjuk, hogy maholnap hol vagyunk, de nem mindegy, hogy valahol a kirakatban vagy, vagy csak a raktárban.

László Jakab Lie Char

Szia Kokó! Gratulálok az idei sikerekhez, remélem most már sikerült kimásznod a "gödörből", továbbra is legyen meg a labdarúgás, és az emberek iránti alázatod, és akkor a sikerek is fognak jönni. Azt szeretném kérdezni, milyen súlyos a sérülésed, és mikor látunk újra a pályán? A következő az lenne, ha valamikor befejezed a labdarúgást, milyen elképzeléseid vannak a "nagybetűs" életben, hogyan tovább? Üdvözlettel és tisztelettel Jakab László

Kovács István

Először is köszönöm a jókívánságokat! Igyekszem úgy teljesíteni, hogy rászolgáljak erre a bizalomra a jövőben is. Nincsen semmilyen problémám, és ha a vezetőedző is úgy gondolja, akkor szombaton este ott leszek a pályán a PAFC ellen. Jelen pillanatban leköti a figyelmemet a Vidi, a bajnokság és, hogy jól telesítsek, de természetesen szoktam rajta gondolkozni, egyelőre azonban nem tudom, milyen területen fogok elhelyezkedni a foci után.

Tóth Kristóf

Szia Pisti! Naponta hány órát szoktál edzeni?

Kovács István

Változó, van, hogy napi egy edzésünk van, van, hogy kettő.

Orsolya Sasvári

Szia! 1. A szabadidődben sokat szoktál a csapattársaiddal együtt lenni, s mit gondolsz, ez segít/segíthet abban, hogy pályán még jobban összetartsatok? 2. Ha valaki megkérdezné, hogy a Videotonba érdemes e igazolni, akkor milyen érveket hoznál fel? 3. A szombathelyi focistákkal, vezetőkkel, mennyire tartod a kapcsolatot, mennyire bíztatnak a napokban?

Kovács István

1. Igen, szoktam. Sokszor összejárunk, akár egy közös vacsora, akár egy mozi, vagy bármilyen más közös program úgy érzem, sokat segít, hogy még jobban megismerjük egymást és ez a csapat teljesítményére is jó hatással lehet. 2. Úgy érzem, ha bárkinek lehetősége van a mai Vidibe igazolni, és itt játszani, és ő mégsem tud dönteni, és érvekkel kell befolyásolni, akkor már régen rossz. 3. Akikkel Szombathelyen igazán jóba voltam, ők vagy már nem a Haladásban játszanak, vagy a csapattársam lett időközben itt a Vidiben, így aki még Szombathelyen van, és tartjuk a kapcsolatot, ő Radó András.

Krisz Kovács

Szoktad magad rosszul érezni amikor a tf-en rólad írnak olyasmiket, hogy takarodó aludni, kész a kakaó, stb.? Ha hívnának a ManU-ba, mennél és kihúznád őket a pácból? :D

Kovács István

Ezekre korábban már válaszoltam.

Zsombor Beke

Szia! 1. Melyik gólodra emlékszel legszívesebben a pályafutásodból? 2. Az elmúlt szezonokban rendre hosszú ujjú mezben láthattunk játszani, de idén mindig rövid ujjúban játszol. Minek köszönhető a változás? Van valami oka? Válaszaidat előre is köszönöm! További sok sikert a pályafutásodhoz!

Kovács István

1. DVSC elleni Szuperkupa-döntőben szerzett gólomra. 2. Amikor a Vidibe igazoltam, akkor S-es méretű mezből alig volt rövid ujjú, ezért kezdtem el hosszúban játszani itt Székesfehérváron. Jelenleg ilyen problémák nincsenek :-)

Krisztián Németh

Szevasz Kokó! Nem tudom hogy emlékszel e rám én voltam akit el fuvaroztatok az Ádival Nagyvelegről :D Na mind1. A kérdésem hogy te mikor döntötted el hogy futballista leszel és ki volt rád legnagyobb hatással életed során mert ugye ha jól tudom apukás is sport ember volt és gondolom neki is nagy szerepe van abban hogy most itt tartasz.További sok sikert neked és sok gólt kívánok :)

Kovács István

Emlékszem, és örülök, hogy itt vagy :-) Ezt nem mi döntjük el, hanem, ha úgy teljesítünk, és szerencsénk is van, akkor sikerülhet olyan karriert befutnunk, amire mondhatjuk azt, hogy profi futballista volt - de ettől én még messze vagyok. Igen, apukám volt rám a legnagyobb hatással, de semmit sem erőltettek rám gyerekkoromban.

Gálik Péter

Szevasz Pisti! Milyen célokat tűztél ki a pályafutásodat tekintve? Tervezel majd egy külföldi kitérőt?

Kovács István

Sokan dobálóznak "külföldre szeretnék menni" szófordulattal. Én úgy érzem, hogyha valaki úgy teljesít - és ez a magyar bajnokságból is sikerülhet - akkor elérheti egy külföldi karrier. Eddig nekem ez nem sikerült, de a külföld közelebb került hozzám, amióta a Vidi játékosa vagyok.

Gálik Péter

Ebben teljesen igazad van. Ha már rátértünk a külföldi témára, szerinted melyik ország bajnoksága fekszik neked a legjobban?

Kovács István

Ahhoz, hogy ezt tudjam, ki kellene magam próbálni az adott bajnokságban. De ha választhatnék, akkor a spanyolt mondanám.

Dorina Horváth

Szia! Te vagy a példaképem, és érdekelne, hogy mit tanácsolnál nekem a jövőre nézve. Te mikor, kinek és minek köszönhetően döntötted el, hogy focista leszel? További gólokat és sok sikert kívánok Kokó!

Kovács István

Ha valaki úgy igazán akar valamit, vagy elakar valamit érni, akkor az előbb utóbb sikerülni fog. Sok sikert kívánok én is.

Tamás Csötönyi

Kedves István! Mit gondolsz az új érkező csapattársakról, erősebbnek, alkalmasabnak érzed-e őket a tavalyi érkezőkkel(Paraiba, Enete, Mamadu, Vitor Gomes)szemben? Tavalyi sérülésed után kissé visszaesett a teljesítményed az előző szezoban.. Ez az újabb sérülés miatti félelem, vagy másnak volt köszönhető? Hajrá VIDI!

Kovács István

Az, hogy ki milyen jó játékos, nem az én tisztem eldönteni. Az én feladatom, hogy úgy teljesítsek, hogy azzal jó eredményekhez segítsem a Vidit. Nem is a sérülés miatt esett vissza a teljesítményem, egyszerűen csak nem úgy ment, ahogy szerettem volna. Ilyenkor kell, hogy jó csapatban legyél, ahol a társak is segíteni tudnak - akár melletted, akár helyetted. Úgy érzem, mindez adott jelenleg a Vidiben.

Erik Puha

Szia Kokó! Mi volt a legjobb pillanatod a Videoton színében?

Kovács István

Egyértelmű, a hazai Trabzonspor elleni meccs. Igaz, csak perceket játszottam, de úgy érzem, akkor még a kispadról, sőt a lelátóról is át lehetett érezni a hangulatot.

Cathy Cosgrove

Szerinted jó csapat a DVTK?:)

Kovács István

Úgy érzem, jó csapat a DVTK. Mindenkit az eredmények minősítenek, és tavaly sikeresek voltak, ugyanez igaz az idei szezonra is eddig. További sok sikert nekik, fussanak be mögöttünk :-)

Beni Szombati

Hello Kokó rúgjad a gólokat ezerrel ! :D

Kovács István

Igyekszem :-)

Dániel Endrédi

Szia KOKÓ! Ha majd a későbbiekben úgy érzed, hogy még magasabb szintre tudsz lépni, és elérkezettnek látod az időt, hogy egy külföldi bajnokságba szerződjél, akkor melyik országod választanád? Melyik játékstílus feküdne neked a legjobban? HAJRÁ VIDI!!! :)

Kovács István

Nem tervezek nagyon előre, ha úgy teljesítek, akkor majd biztos lesznek érdeklődök.

Ligeti Attila

szia mit szolsz a válogatol ki jutok az ebre ja grat az ujab be hiváshoz.

Kovács István

Ha valaki elindul valamilyen sorozatban, azt azért teszi, hogy sikeres legyen, így természetesen a válogatott is azon lesz - velem vagy nélkülem - hogy ez sikerüljön. Köszönöm!

András Szebellédy

Szia! Nem haragszom meg, ha kitérsz a válasz elöl...:) Szerinted a stadionokban olyan állapotok vannak, ami szükségessé teszi az mlsz által kitalált szurkolói kártyát? Illetve a csapatnál nem került még szóba egy esetleges fehér pólóban kivonulás, jelképes kiállás a szurkolók mellett? Hajrá,Vidi!

Kovács István

Nekünk az lenne a jó, ha minél többen lennének a meccseken a Vidi-szurkolók, mert jó hangulatban lehet a legjobban focizni. Az idő majd eldönti, hogy jó-e vagy sem a szurkolói kártya.

Erik Puha

Kis Kokó! Kedveled Joan Carillo-t?

Kovács István

Az ő idejében érkeztem a Vidihez. Az egyike volt azoknak, akik felfigyeltek rám. De amúgy is mindegy, hogy kedvelem-e vagy sem. Az a fontos, hogy sikeresek legyünk együtt.

Gergely Lázok

Szia Kokó.Jó látni,hogy ismét toppon vagy.Ennek fényében,hogy élted meg a tavalyi szezont mikor alig-alig játszottál?

Kovács István

Olyan játékosnak tartom magam, aki őszintén tud örülni a csapat sikerének akkor is, ha éppen nem játszik. Sokkal jobb olyan csapatban epizódszerepet betölteni, amelyik sikeres, mint olyan csapatban játszani, amelyik kevésbé eredményes.

Alex Csízi

Szerinted Magyarország egyszer még kint lesz a VB-n,vagy EB-n ?És Magyar klubb elérheti a BL-t ?

Kovács István

Szerencsésnek mondhatom magam, mert ennek most aktív részese lehetek - ha jól teljesítek. Remélem, hogy ez mostanában sikerülni fog. Ha most nem, akkor is biztos vagyok benne, hogy a jövőben sikerülni fog. Megítélésem szerint fejlődik Magyarországon a labdarúgás. Ennek idő kell, de egyre több a jó klubcsapat, melyek egymást húzva, sikeresek lehetnek.

Turzán Norbert

Szia .Örülök,hogy újra a kezdő csapatban kapsz helyet ! Nagyon jól megy nem csak neked de a csapatnak is.Én úgy látom ebből a csapatból most tényleg lehet bajnok.Te ,hogy látod? Remélem még sokáig a Vidinél maradsz,vagy esetleg már gondolkozól az idegenlégióskodásról ?Kérdem azért mert ha valakinek jól megy a játék azt sajnos egyből elviszik külföldre,ahol eddig nem sokan jutottak szóhoz nagy csapatoknál.Maximum kispadra voltak jók.Te ,hogy látod neked melyik külföldi bajnokság jönne jobban be ha el igazolnál ?

Kovács István

Ezeket a kérdéseket ma már érintettük, és válaszoltam is rájuk.

Cathy Cosgrove

Nyomon követed az ír bajnokságot, és ha igen, van kedvenc csapatod? Szerinted mennyi lesz a Magyarország - Észak - Írország eredménye?

Kovács István

Nem követem figyelemmel, de jövő héten az lesz a válogatottnak, hogy felkészüljön az Észak-Írekből, és remélhetőleg eredményesen jövünk ki a párharcból.

Erik Puha

Kokó szeretsz a Vidiben focizni?

Kovács István

Eddig is szerettem, de ahogy korábban is mondtam, a jelenlegi Vidihez tartozni, és a csapat játékosaként pályára lépni, óriási élmény.

Turzán Norbert

Dedikált fényképet ,hogyan tudok kérni tőled a címemre ?

Kovács István

A klub által szervezett eseményeken mindig elérhetőek vagyunk.

Bence Csontos

Üdvözöllek István! Hogyan kezeled azt a terhet,amit a honi futballközeg rád helyezett az elmúlt években? Szerinted a Videotonnál ki tudsz teljesedni? Meg vannak azok a feltételek itthon,amivel nagy játékos válhat belőled? Szerintem okosan tetted,hogy eddig nem mentél külföldre,de 1-2 év múlva váltanod kellene. Gondolkodsz már egy magasan jegyzett bajnokságban?

Kovács István

Teher alatt nő a pálma, a teher pedig csak akkor teher, ha annak veszi az ember. Élvezem amit csinálok, hálás vagyok, hogy labdarúgó lehetek. Ha nem gondolnám, hogy a Vidinél ki tudok teljesedni, akkor most nem lennék itt.

Roland Rolee Gonda

Szia kokó! Kérdés: mennyi tartod szükségállapotnak a stadion építéseket? Elhiszem hogy jobb játszani meg minden, de csak a pénz fogy és elvesznek minden támogatást is... Mit gondolsz erről? Tudsz egy véleményt mondani?

Kovács István

Nem az én dolgom ezt megítélni.

Zana Dávid

Real Madrid vagy Barcelona? :)

Kovács István

2002-es BL-döntő óta Real :-) De ettől függetlenül a Barca játékstílusa is magával ragadott.

Birsan Szabolcs

Üdv István!Azt szeretném meg kérdezni tőleg hogy tervezted e , hogy kimész külföldre egy csapathoz?Üdv:Szabi

Kovács István

Erre korábban már válaszoltam.

Lénárd Lajtos

Udv Koko! Szerinted ki a jelenlegi legjobb iranyito a Mennyeiben? :)

Kovács István

Sándor György

Somi Ákos

Tavaly is jól kezdte a Vidi a bajnokságot, majdnem olyan jól, mint idén. Van rá garancia, hogy most nem olyan lesz a folytatás? :-)

Kovács István

Ha lenne rá garancia, annak én is örülnék. De nem garanciák kellenek, hanem keményen dolgozni edzéseken, és harcolni egymásért és a szurkolókért a pályán. Köszönöm a kérdéseket és szeretettel várunk mindenkit a Sóstói Stadionban a Puskás elleni mérkőzésen szombat este!

CÍMKÉK
Kovács István
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek