hu en
2014. Augusztus 26. 16:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
FACEBOOK
Élő online chat Kovács Istvánnal a Facebookon!

Csütörtökön 17 órától a Videoton FC válogatott középpályása, Kovács István lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

A Vidi bombaformában lévő középpályása, Kovács István augusztus 28-án, csütörtökön, 17 órától Facebook-chaten válaszol a szurkolók kérdéseire.

Kérdezzen Ön is Kokótól!

Amennyiben Ön is kérdezni szeretne, de még nem tag, akkor regisztráljon a Facebookra, és nyomja meg a   gombot a Videoton FC hivatalos oldalán.

Ha már van regisztrációja és csatlakozott is a Videoton FC-hez, akkor nem kell mást tennie, csak klikkelni a Facebook oldal fejlécében található online chat ikonra (jobb oldali kép), engedélyezni az alkalmazást, majd beírni a kérdését az erre létrehozott felületen.

A kérdéseiket 17 és 18 óra között tehetik fel, a beérkezett kérdések sorban, egymás után kerülnek megválaszolásra. Egy felhasználó maximum 3 kérdést tehet fel.
(A rendszer nem engedélyez háromnál több kérdést, illetve a záró időponton túl nem enged további kérdéseket feltenni, akkor sem, ha még nem használta fel az összes lehetőségét.)

Várjuk kérdéseit!

Kovács István nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő kérdésekre, illetve fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a vidi.hu-n kifejteni!

CÍMKÉK
szurkolók Facebook Kovács István
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek