hu en
2014. Augusztus 19. 11:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI INFÓ
Jöjjön ki Ön is a két legjobb formában lévő NB I-es csapat rangadójára!

Az MTK a legutóbbi kilenc bajnoki mérkőzéséből nyolcat megnyert, ebből hét mérkőzésen még gólt sem kapott. Mi pedig zsinórban tizenegy bajnokit játszottunk úgy, hogy nem kaptunk ki.

Az őszi szezon egyik legnagyobb rangadója következik most szombaton Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban. Ez az a mérkőzés, amit mindenki élőben akar látni, hiszen a két legjobb formában lévő együttes csap össze. Egyik oldalon az immár "századossá" előléptetett Nikoliccsal, aki az idei szezon valamennyi bajnokiján eredményes volt, a másik oldalon pedig Kanta Józseffel, aki Nikóhoz hasonlóan szintén 4 gólt szerzett az első négy fordulóban.

Jegyinfó

 

jó, ha tudja!
Érdemes elővételben megvásárolni a belépőt a rangadóra, mert így nem kell sorban állnia a jegypénztáraknál, gyorsabban juthat be a Stadionba, és a mérkőzés megkezdésére biztosan elfoglalhatja a helyét, vagy családjával részt vehet a Gyereksarok ingyenes programjain.


Jegyeket online is vásárolhatnak, az árakról és a szektorbeosztásról az alábbi táblázat segítségével tájékozódhatnak. Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál! A gyermekek részére lehetőség van 500 forintért szezonbérletet is vásárolni, amivel elkerülhetik a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál. A Sóstói Stadion kapui 16.30-tól nyitnak augusztus 23-án.

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
   Külső 2/A pénztár: a mérkőzések előtt két órával
- Sóstói Stadion főpénztár: csütörtök-péntek 15-18-ig
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig)
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Tourinform iroda: Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház,  főszezon: (Július 1. - Augusztus 31.) Hétköznap: 9.00 – 18.00 Hétvégén: 10.00 – 18.00

 


Beléptetéssel kapcsolatos változások a Sóstói Stadionban
Klubunk csak névre szóló jegyet és bérletet értékesít a hazai bajnoki mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben jegyet vásárolnak, minden egyes mérkőzés előtt szükség lesz ezeknek az adatoknak a megadására a pénztárainknál. Az adatok helyességét a beléptetésnél a rendezőknek ellenőrizniük kell majd, tehát a jegyek, illetve bérletek mellett fényképes igazolványt is fel kell majd mutatnia szurkolóinknak. 

A személyes adatok megadásával kapcsolatos tudnivalók
Fontos, hogy az online felületen ugyanúgy szükséges a személyes adatok megadása, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten a szurkolók kizárólag bankkártyával tudnak majd fizetni. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott és kivágott jegyeken található adatokat is összevethetik a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.

Szurkolói buszok
Ezúttal is ingyenes buszok indulnak a város több pontjáról, a Sóstói Stadion felé 17.20-kor, vissza pedig 20.35-kor.

Az útvonalak:

1./Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út -- Király sor,Géza út --Széna Tér- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza/

(A Fehérvár Áruháznál nem állnak meg a buszok!)

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

Gyereksarok

Jöjjön el Ön is családjával a Sóstói Stadionba, ahol a mérkőzések izgalmas percein felül számos meglepetéssel és programokkal várjuk már a legkisebbeket is! A 18.30-kor kezdődő Vidi - MTK bajnoki mérkőzés előtt 2 órával a gyerkőcök már találkozhatnak Stoplival és részt vehetnek a Gyereksarok változatos programjain, mely jó idő esetén ismét a Mol tribün előtti térköves területre települ ki. 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépő a Vidi hazai mérkőzéseire, de ha el akarja kerülni a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál, és az adatok megadásával járó kényelmetlenségeket, 500 forintért vásárolhat szezonbérletet részükre.

Még mindig megéri bérletet váltani a Rangadószezonra!

Vásárolja meg őszi szezonbérletét még a héten, hiszen a jegyárakhoz viszonyítva a szezonbérlettel olcsóbban tekinthetik meg az OTP Bank Liga és Magyar Kupa mérkőzéseket Sóstón! A fedett MOL-tribünre akár 6500 forintért, az I-J szektorokba pedig már 3500 forintért juthatnak hozzá szurkolóink a kedvezményes bérlethez. Szurkoljon élőben a Vidinek a Sóstói Stadion búcsúszezonjának rangadóin, az MTK, az Újpest, a Diósgyőr, a DVSC és a Honvéd csapatai ellen. 

Szezonbérletével olcsóbban - a jegyárakhoz viszonyítva - tekintheti meg a Vidi hazai mérkőzéseit, sőt: a tavaszi szezon során, a Pancho Arénába is elsőként válthatják majd meg belépőiket őszi bérleteseink!

A szezonbérlettel kapcsolatos minden további információt megtalál ide kattintva!

CÍMKÉK
2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - MTK Budapest
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek