hu en
2014. Augusztus 07. 10:34  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
OTP BANK LIGA
Plusz egy meccs ajándékba bérleteseinknek!

Az augusztus 30-án, a Puskás Akadémia elleni bajnoki pályaválasztói jogát felcserélték, így nem Felcsúton, hanem a Sóstói Stadionban lesz a mérkőzés.

Meccs center Videoton FC - Puskás Akadémia FC OTP Bank Liga NB I,
6. forduló
2014. Augusztus 30. 20:30

Az OTP Bank Liga sorsolása szerint augusztus 30-án a Puskás Akadémia otthonában léptünk volna pályára. A Sóstói Stadion átépítése miatt azonban csapatunk a tavaszi mérkőzéseit már Felcsúton játssza, így a Puskás Akadémia elleni mindkét bajnokinak a Pancho Aréna adott volna otthont. A klubok megállapodása értelmében a 6. fordulóban esedékes mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélték, és Székesfehérváron rendezik a Videoton FC  - Puskás Akadémia FC találkozót augusztus 30-án, 20.30-tól.

Mindez remek hír már meglévő és jövőbeli bérleteseinknek, hiszen egy meccsel többet láthatnak élőben Sóstón! Még mindig megéri tehát bérletet vásárolni őszre, amiről minden információt elolvashatnak ide kattintva!

CÍMKÉK
Sóstói Stadion Puskás Akadémia FC 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek