hu en
2014. Július 18. 11:55  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Zsótér és Szekeres Dunaújvárosban folytatják kölcsönben

A két játékos a következő szezonban az élvonal újoncánál fog szerepelni.

"Donát rendkívül jó munkát végzett az edzőtáborban. Nagyon meg voltunk elégedve a hozzáállásával és a játékfelfogásával. Tavaly a másodosztályban futballozott, idén pedig már az élvonalban fog szerepelni. A fejlődése érdekében bizonyos feltételekkel adtuk őt kölcsön, hiszen Dunaújvárosban biztos, hogy több játéklehetőséget kap. Ráadásul van egy olyan opciónk is, hogy télen visszakerülhet a Vidibe. Szekeres visszakerült hozzánk a Puskás FC-től és a nyári edzőtáborban jól dolgozott. A szakmai stáb is, és én is elégedett voltam a hozzáállásával. Azonban olyan játékhiánya van, amely az edzésmunkában is jelentkezik, úgyhogy a dunaújvárosi egy év neki biztos jót tesz. Úgy engedtem el, hogyha felhívja magára a figyelmet, akkor örömmel látjuk a későbbiekben újra a Vidiben" - árulta el honlapunknak Burcsa Győző klubigazgató.

Szekeres Adrián és az Európa-bajnokságon szereplő U19-es válogatott szűk keretébe is beválogatott Zsótér Donát tehát az élvonalba frissen feljutott Dunaújváros csapatában szerepelnek a következő szezonban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek