hu en
2014. Július 11. 19:50  -  Acsai N. Ferenc
Soufiane Chakla a Vidibe igazolt

A 20 éves marokkói utánpótlás válogatott védő az elmúlt években a Betis és a Malaga kötelékébe tartozott, és fejlődése érdekében a klubok második csapatában kapott rendszeres játéklehetőséget.

Soufiane Chakla 1993. szeptember 2-án született a marokkói Kenitrában. A Betis és a Malaga második számú csapataiban játszott korábban, és többször meghívót kapott a marokkói U21-es válogatottba is. 

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Videoton FC-ben folytathatom a pályafutásomat, keményen fogok dolgozni, hogy segíteni tudjam a csapatot. A szakmai stábból ismerem Paco-t (a Vidi kapusedzője - a szerk.), így sokat hallottam már a klubról, és természetesen a csapat honlapját és Facebook profilját is elkezdtem követni mióta felmerült, hogy ide igazolok. A körülmények kitűnőek Székesfehérváron, minden feltétel adott ahhoz, hogy - velem együtt - nagy eredményeket érjen el a csapat" - mondta a vidi.hu-nak Soufiane Chakla. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek