hu en
2014. Június 25. 17:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
KLUB
Horváth Tamás a Vidiben folytatja

A Mezőkövesdtől érkező 27 éves kapus hosszú távra tervez Székesfehérváron.

Horváth Tamás mindenben megegyezett a Videoton FC-vel és aláírt a klubhoz. A 190 centis, 27 éves hálóőr kilenc évig játszott az Újpestben, az elmúlt szezont pedig Mezőkövesden töltötte, ahol 21 meccsen jutott szóhoz. Teljesítményének elismeréseképp a válogatott keretébe is meghívót kapott tavasszal.

"Ha egy Magyarországon futballozó játékost megkeres a Videoton FC, azt hiszem, óriási örömmel tölti el, én is így voltam ezzel. Egy nagy lehetőségekkel bíró klubhoz csatlakozhatok, ami minden évben a bajnoki címért és a nemzetközi szereplésért küzd, valamint évek óta a magyar foci meghatározó szereplője. Mindent meg fogok tenni, hogy a kezdőcsapatba kerüljek" - nyilatkozta honlapunknak Horváth Tamás.

"Szeretnénk egy gerincet kialakítani a csapatnak, Tamás már ebbe a koncepcióba illeszkedik, remélem, hogy hosszú távra megoldást jelent majd a Vidi kapujában. Fiatal mégis rutinos, ambiciózus játékos, aki nagy hasznára lehet a jövő csapatának" - mondta Burcsa Győző klubigazgató.

Horváth Tamás már együtt edz a csapattal és természetesen utazik a szombaton kezdődő ausztriai edzőtáborba is.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek