hu en
2014. Június 07. 11:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
Lezárult a Máltai Szeretetszolgálattal közös, "Jegyet jegyért" programunk

A játék résztvevői egész éves teljesítményük jutalmát kapták meg a Vidi - DVTK mérkőzés szünetében.

A Máltai Szeretetszolgálat és a Videoton FC közös játékának lényege, hogy a résztvevők a tanév elején kapott pecsétgyűjtő füzet átvételekor a tanév végéig szóló vállalást tettek, amivel egy olyan célt tűztek ki maguk elé, amely hónapokon át tartó kihívást jelentett. Ilyen lehetett például, hogy egy adott tárgyból jegyet javít valaki az év végére, a kitűnő tanulóknak, hogy megőrzik eredményeiket, de elfogadták tanórán kívüli tevékenységek (sport, zene, nyelvtanulás, stb.) vállalását is. A diákok céljainak teljesülését az osztályfőnökök vagy az adott iskolák szaktanárai aláírásukkal igazolták.

A Jegyet jegyért! akció résztvevőinek regisztráltatniuk kellett magukat az iskolában, és a Sóstói Stadionban felállított Máltai pontnál („D” szektor) pecsétet kaptak a gyűjtőfüzetükbe. Most, a futballszezon végén, közel a vakációhoz, a legjobban teljesítők átvehették jól megérdemelt jutalmukat: 66-an vidis bögrét, 14-en vidis hátizsákot. A szezon alatt 3 fő diák segédkezett a Szeretetszolgálatnak előírt köznevelési program keretében.

A 2013-14-es idényben az összes hazai mérkőzésen (bajnoki, Ligakupa és Magyar Kupa) összesen 182 diák vett részt váltakozó arányban a Sóstói Stadionban. A diákok 41 különböző, városi és megyei iskolákból jöttek, akiknek gratulálunk az egész éves munkájukhoz és nyereményeikhez.

CÍMKÉK
játék
Hírek
A Vidi kreatív pályázatának legjobbjai átvették nyereményüket JÁTÉK @ 2015. Május 30.

Játékunk nyertesei Fejes Andrástól kapták meg ajándékaikat.

Az utolsó kupadöntő - nézze együtt legendáinkkal az UEFA-Kupa menetelés jubileumára készült filmet 2015. Május 21.

A nagy sorozat 30. évfordulójára készült dokumentumfilm a pénteki díszbemutatót követően, még négy alkalommal ingyenesen lesz megtekinthető a Barátság Moziban. Játsszon velünk Facebook oldalunkon, és nyerjen páros belépőt a gálaestre!

45 nap, közel 10 ezer helyes válasz - véget ért a Nap Szurkolója játék JÁTÉK @ 2015. Április 28.

A vidi.hu klubtörténeti adatbázissal bővült az elmúlt hetekben, ehhez kapcsolódóan naponta játszhattak velünk szurkolóink a Facebookon.

Klubtörténeti adatbázissal bővül a vidi.hu! Böngésszen, játsszon velünk, és legyen Ön a Nap Szurkolója! JÁTÉK @ 2015. Március 13.

Elkészült klubunk NB I-es történelmének szezonokra bontott ismertetője. Ehhez kapcsolódik legújabb Facebook-játékunk, mellyel minden nap egy limitált szériájú bögrét nyerhetnek szurkolóink.

Legyél TE a VIDI tiszteletbeli JÁTÉKOSA! - Facebook fotópályázat PÁLYÁZAT @ 2014. Október 21.

Szeretnél egy napra a csapat tagja lenni? Névre szóló mezben részt venni az első csapat edzésen az idén búcsúzó Sóstói Stadion legendás gyepszőnyegén? Együtt dekázni Nikóval? Tizenegyest rúgni Calatayudnak? 

Idén is folytatódik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Videoton FC közös játéka 2013. Szeptember 20.

Klubunk és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat újra várja a diákokat a Sóstói Stadionba!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek