hu en
2014. Május 30. 10:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
FELAJÁNLÁS
A Vidi a vasárnapi meccs jegybevételének 20%-át ajánlja fel a szerbiai árvízkárosultaknak

Klubunk a Máltai Szeretetszolgálat akciójához csatlakozik.

A Máltai Szeretetszolgálat az ár levonulása után a károk enyhítéséhez, az élet újrakezdéséhez nyújt segítséget Szerbiában, Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik a Videoton FC is, mégpedig oly módon, hogy a DVTK elleni szezonzáró bajnoki jegybevételének 20%-át ajánlja fel a károsultaknak. 

A máltai szervezeten keresztül egyébként bárki segítséget nyújthat az elöntött települések lakóinak a 1350-es adományvonalon, egy hívás 250 forint támogatást jelent.

„Szervezetünk mindhárom árvíz sújtotta országban – Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Horvátországban – a helyszínen nyújt segítséget a károk enyhítéséhez, az élet újrakezdéséhez. A víz levonulása után a Szeretetszolgálat speciális gépeivel részt vesz az átázott épületek kiszárításában, célba juttatja az összegyűjtött adományokat, segélyezi a leginkább elesett embereket, és odafigyel a rendkívüli helyzetekben gyakran magukra maradó idős, beteg, vagy fogyatékkal élő emberek és a gyerekek szükségleteire is” - mondta a vidi.hu-nak Romhányi Tamás,  a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.

Nikolics Nemanja mezárverésével is a bajba jutottakon próbál segíteni a Vidi, ide kattintva licitálhat támadónk - az egész csapat által aláírt - mérkőzésmezére!

CÍMKÉK
adományozás árverés
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek