hu en
2014. Május 18. 21:16  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
José Gomes: "Már nem a mi kezünkben van a sorsunk"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

José Gomes: "Jól kezdtük a mérkőzést, szervezetten futballoztunk, és sok helyzetet sikerült kialakítanunk, ezek azonban mind kimaradtak. A második félidő merőben más meccs volt, a játék képe teljesen megváltozott. Mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek. Amikor egy csapat annyi helyzetet kihagy, mint amennyit mi a Mezőkövesd ellen, akkor nagyon megnehezíti a saját dolgát. A hazai csapatnak két-három nagyon veszélyes kontrája volt. Biztos vagyok benne, ha a Mezőkövesd egész szezonban úgy játszott volna, mint ahogy tette azt ma ellenünk, akkor nem kellett volna búcsúzniuk az élvonaltól. Nekünk meg kell nyernünk az utolsó meccsünket, de immár nem a mi kezünkben van a sorsunk."

Tóth László: "Nehéz erről a meccsről beszélni, mert bármilyen más helyzetben, ha 1 pontot szerzünk a Vidi ellen, akkor elégedett tudnék lenni. Nehéz éven van túl a Mezőkövesd, és ugyanez igaz a Videoton FC-re is. Sajnos a játékvezető ma többször is ellenünk tévedett. Ki merem mondani, a bíró ma gyáva volt, hiszen kétszer is adhatott volna nekünk 11-est, de egyiket sem merte befújni. A mostani NB I-es szezon nagy részét kívülállóként figyelhettem, és azt kell mondanom, ennyi rossz játékvezetői döntést, mint a mostani szezonban, korábban még nem láttam. Sokan mondják, hogy a magyar foci felvirágoztatásához külföldi játékosokat és edzőket kell Magyarországra hozni. Én úgy gondolom, a játékvezetők felkészítésében, és munkájukban is komoly változásokra van szükség. Biztos, hogy a játékvezetőket ezúttal is megvédik majd a főnökeik, ahogy azt eddig is tették. Úgy tűnhet, a mérkőzés játékvezetőjét okolom azért, hogy ma nem nyertünk. És tulajdonképpen ez így is van, egyedül a bíró miatt nem nyertünk ma."

CÍMKÉK
José Gomes 2013-2014 OTP Bank Liga NB I Mezőkövesd Zsóry FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek