hu en
2014. Május 13. 21:57  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
José Gomes: "A játékosok becsülettel harcoltak, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, ezek azonban kimaradtak"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

José Gomes: "Kiegyensúlyozottan kezdődött a mérkőzés, azonban két egyéni hibát követően kétgólos előnyre tett szert a hazai együttes. Innentől kezdve nagyon nehéz helyzetben voltunk, hiszen egy kupadöntőben kétgólos hátrányból felállni nagyon nehéz. A játékosok azonban becsülettel harcoltak, rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, ezek azonban sajnos kimaradtak. Második félidőben szépítettünk, de az egyenlítő találatot nem tudtuk megszerezni. A helyzeteinket ezúttal nem olyan arányban értékesítettük, ahogy szerettük volna."

Tomiszlav Szivics: "Megértem, hogy egy kicsit idegesek a fehérváriak. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel semmit sem nyerni nem olyan szép dolog. A saját csapatomnak viszont gratulálok, bebizonyítottuk, hogy jó munka folyik nálunk, hoztunk egy trófeát Miskolcra. Nagyon büszke vagyok, és köszönetet szeretnék mondani fantasztikus közönségünknek. Nehéz széria végén vagyunk. Sikerült meglepnünk a Videoton FC-t, két gyors kontra végén kétgólos előnyre tettünk szert. Ugyan a fehérvári csapat uralta a játékot, de igazán komoly helyzetet nem alakítottak ki. Egész szezonban egyszer sem tudtak legyőzni bennünket, így elvárható lett volna, hogy a mai meccs után gratuláljanak nekünk. A döntő utolsó perceiben levettem a zakómat, és azzal kezdtem el űzni-hajtani a játékosaimat, és kicsit tüzeltem a közönséget is, de nem hiszem, hogy ezzel bármilyen sportszerűtlenséget elkövettem volna."

CÍMKÉK
José Gomes 2013-2014 Ligakupa DVTK - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek