hu en
2014. Február 21. 11:02  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Vajda Gusztáv: "A Vidi U18 helyezése nem tükrözi a csapat erősségét"

U18-as csapatunk lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban, azonban a sok döntetlen miatt egyelőre csak a középmezőnyben helyezkedik el Vajda Gusztáv együttese.

- Hogyan értékeled a csapat őszi teljesítményét az U18-as bajnokságban?

A szezon elején nagyon tehetséges játékosok kerültek hozzánk, akik közül hárman már profi szerződést is kaptak a Viditől. A legfontosabb célkitűzésünk a bajnokság kezdete előtt az volt, hogy egyrészt megerősítsük a csapatot, másrészt pedig olyan edzésmunkát végezzünk el, mint a Vidi U21. Emiatt legtöbbször Csucsánszky Zoltán csapatával közösen edzettünk, hogy a mi játékosaink fizikálisan és taktikailag is előrelépjenek, és ha az élet úgy hozza, akkor alkalmasak legyenek arra, hogy az idősebbek közt is helytálljanak. Véleményem szerint ezeket a kitűzött célokat sikerült maradéktalanul teljesítenünk. Sajnos a tabellán elfoglalt helyezésünk nem feltétlenül tükrözi a valóságot, úgy gondolom, a nyolcadik helynél jobbak vagyunk. Mindössze három vereségünk van, sajnos döntetlenből viszont hat darab is van, talán ez az, amiben tavasszal fejlődnünk kell, hogy a kiélezett mérkőzéseket a magunk javára döntsük el. Amit még külön kiemelnék, hogy a bajnokságban mi lőttük a legtöbb gólt, szám szerint 53-at, ami azt jelenti, hogy meccsenként átlagban háromnál több gólt lőttünk.

- Említetted, hogy nagyon szoros az U18 és az U21 közötti kapcsolat. Ősszel többször is az NB III-as felnőtt csapattal készült néhány U18-as fiatal labdarúgó. A Vidi II-vel milyen a kapcsolat?

Nagyon jó, remek szakmai kapcsolatot ápolunk a Vidi második csapatával is. Véleményem szerint Vítor Campelos elégedett volt az U18-as labdarúgókkal, hiszen több alkalommal is meghívott tőlünk játékosokat az NB III-as csapat edzésére. Ráadásul ő is támogatta Babolek, Valkovszki és Schiller profi szerződését, ami szintén azt bizonyítja számomra, hogy elégedett volt a teljesítményükkel. Ezen kívül gyakran találkozunk edzések, edzőmeccsek vagy éppen bajnoki mérkőzések alkalmával, és mindig kikérjük egymás véleményét, illetve ahol tudunk, segítünk egymásnak, szóval tényleg remek szakmai kapcsolatot ápolunk mind az U21-es csapattal, mind pedig a Vidi II-vel.

- Milyen célkitűzéssel vágtok neki a tavaszi szezonnak?

A legfőbb célunk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a mostani keretből. Mivel ők jövőre már nem játszhatnak U18-ban, a következő lépcsőfok viszont az U21 lesz számukra, ezért azon kell dolgoznunk, hogy a játékosok számára ne legyen túl nagy a két korosztály közötti különbség.

CÍMKÉK
Vajda Gusztáv
Hírek
Szolnoki Roland: "Úgy érzem, erőnlétileg sikerült topformába lendülnöm" 2015. Február 20.

Fiatal védőnk azt is elárulta, hogy a csapat felkészülését jól szolgálta, hogy idén is olyan együttesek ellen játszhattak edzőmeccseket, amelyek a nemzetközi foci élvonalához tartoznak. 

Klubkártya információk a tavaszi szezonra! 2015. Február 20.

A 2015-ös tavaszi szezonban továbbra sem kell klubkártya a bérlet- és jegyvásárláshoz a Vidi hazai mérkőzéseire, illetve a Sóstói Stadionba való belépéshez. A klubkártya kiváltása 500 forintba kerül, 14 év alattiaknak ingyenes.

Szurkolói információk az év első bajnoki mérkőzésére 2015. Február 20.

Március első napján Győrbe látogat csapatunk. A mérkőzésre a belépőt érdemes elővételben, online megvásárolni, de a mérkőzés napján is lesz lehetőség - szurkolói kártya felmutatása mellett - jegyvásárlásra.

Elhunyt Jánky Miklós GYÁSZ @ 2015. Február 19.

Klubunk egykori pályaedzője és utánpótlás edzője 72 éves volt.

Ismét Sóstón edzett a Vidi 2015. Február 19.

Hajnalban érkezett haza a csapat Spanyolországból, délután viszont már ismét edzettek a játékosok.

Ingyenes lesz a szombati DAC elleni felkészülési meccsünk SZURKOLÓI INFÓ @ 2015. Február 19.

Csapatunk utolsó téli felkészülési mérkőzését szombaton 16.30-kor Dunaszerdahelyen játssza. A találkozóra sok szeretettel várják a fehérvári drukkereket is a felvidéki házigazdák.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek