hu en
2013. December 13. 17:00  -  Acsai N. Ferenc   -   nso.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Két Vidi-játékos az ősz szurkolói álomcsapatában

A Nemzeti Sport Online szavazásán hétfő óta adhatták le a szurkolók voksaikat egy-egy poszt legjobbjára. Szolnoki a jobb oldali védő, Vinícius a jobb oldali belső védő kategóriát nyerte meg.

Lezárult az NSO hét elején indított olvasói szavazása, íme az őszi NB I álomcsapata: Szűcs (Lombard Pápa) – Szolnoki (Videoton FC), Vinícius (Videoton FC), Besic (FTC), Korhut (DVSC-Teva) – Zsidai (DVSC-Teva), Pátkai (Győri ETO) – Simon K. (Újpest), Szakály P. (DVSC-Teva), Jenner (FTC) – Böde (FTC).

A kapusok között Juan Calatayud, a bal oldali belső védők között Marco Caneira, a szélsők között Arturo Álvarez ért el harmadik helyezést. A támadó középpályások között Kovács István második, Kleinheisler László negyedik lett. A belső középpályások között Sándor György, a középcsatárok között pedig Nikolics Nemanja végzett a negyedik helyen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek