hu en
2013. December 06. 13:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Nikolics: "Úgy kell játszanunk, hogy az ellenfél érezze, nem lehet esélyük a győzelemre"

Az őszi szezon FTC - Vidi meccsének hőse - aki akkor két gólt szerzett - azt mondta, nincs két egyforma mérkőzés, de szurkolóink segítségével ismét legyőzhetjük a Ferencvárost.

Játékos profil Nikolics Nemanja #17 Támadó

"Biztos, hogy a vasárnapi bajnokink a Ferencváros ellen egy teljesen más mérkőzés lesz, mint a legutóbbi meccsünk a fővárosban. Azon a találkozón egyik csapat sem állt be védekezni, a Fradi és mi is támadólag léptünk fel, és végül megérdemelten nyertük meg a rangadót. Attól függetlenül, hogy bizonyos szempontból más lehet a mérkőzés képe, számunkra kötelező megnyerni a találkozót. Úgy kell kimennünk a pályára, és a kezdő sípszótól kezdve úgy kell futballoznunk, hogy a Ferencváros érezze, nem lehet esélyük a győzelemre. A kapu előtt sokkal acélosabbnak kell lennünk, a helyzeteinket pedig gólokra kell váltanunk. Bízom benne, hogy a szurkolók nagy létszámban látogatnak ki a stadionba vasárnap délután, és jó hangulatot teremtenek majd. Mi pedig győzelemmel akarunk tőlük búcsúzni az idei évre" - nyilatkozta honlapunknak Nikolics Nemanja.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek