hu en
2013. November 29. 09:00  -  Acsai N. Ferenc   -   nso.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
A Vidi adja a legtöbb játékost az ősz csapatába

A Nemzeti Sport osztályzatai alapján Álvarez, Kleinheisler, Szolnoki és Vinícius is bekerült a szezon első felének válogatottjába.

A sportnapilap ezúttal is elkészítette a 2013–2014-as élvonalbeli labdarúgószezon összesített játékosrangsorát az őszi idény során munkatársaik által adott osztályzatok alapján. A bajnokságban 386 labdarúgó lépett pályára, de a listára csak az a 184 futballista kerülhetett fel, aki legalább nyolc mérkőzésen értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény rangsorolt. Az ősz legjobb csapatába hét klub delegál játékost, mind közül a legtöbbet, szám szerint négyet a Videoton FC. Két futballistával képviselteti magát a Haladás, egy-egy játékossal pedig a Debrecen, a Ferencváros, a Győr, a Paks és a Pápa - írja az nso.hu.

Az ősz csapata: Szűcs (Pápa) - Szolnoki (Videoton FC), Vinícius (Videoton FC), Völgyi (Győri ETO) - Kleinheisler (Videoton FC), Báló (Paks), Szakály (DVSC), Halmosi (Haladás) - Álvarez (Videoton FC), Radó (Haladás), Jenner (FTC).

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek