hu en
2013. November 23. 08:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Orbán Gáspár: "Felemelő érzés volt a Vidiben játszani"

Csapatunk 21 éves játékosa szerda délután Dunaújvárosban debütált a Vidiben.

Az elmúlt időszakban a Vidi II-ből több fiatal játékos - Tar Zsolt, Hudák Martin, Alex Rajmund, Thiago - is lehetőséget kapott José Gomestől arra, hogy az első csapatban bizonyítson. Legutóbb Orbán Gáspár lépett pályára a Vidiben a Dunaújváros elleni mérkőzésen.

"Úgy érzem, sikerült jól felkészülnöm a Ligakupa-meccsre. Miután megtudtam, hogy szerepelek a keretben, természetesen végig úgy készültem, hogy akár be is mutatkozhatok a nagy Vidiben. Végül, hála Istennek, így is történt, és ez felemelő érzés volt. A 80. percben léptem pályára. Ekkor már 3-0-ra vezettünk, és az ellenfél 10 emberrel játszott. Miután eldőlt a meccs, az iram már nem volt nagyobb, mint amihez korábban hozzászoktam, akár az NB II-ben, akár idén az NB III-as bajnokságban. Az elmúlt időszakban a Honvéd II, a Soroksár és a Szekszárd ellen is nagy iramú bajnokit játszottunk az NB III-ban, és ezeket követően a Ligakupa-meccs irama nem volt annyira szokatlan számomra. A keret minden tagja nagyon sokat segített a beilleszkedésben, és úgy érzem, tisztességgel el tudtam végezni a feladatot, amit rám bíztak. A meccset követő napon is együtt készülhettem az első csapat keretével, ami szintén nagyszerű volt"- nyilatkozta honlapunknak Orbán Gáspár.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek