hu en
2013. November 18. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a DVTK elleni idegenbeli rangadónkra

A mérkőzésre kizárólag elővételben, három napon keresztül lehet belépőt vásárolni a székesfehérvári drukkereknek a Sóstói Stadionnál lévő jegypénztárnál.

Csapatunk 2013. november 24-én, vasárnap délután 16:30-kor Miskolcon lép pályára a DVTK vendégeként. A piros-fehérek jelenleg holtversenyben a Haladással, a tabella harmadik helyén állnak. Jól mutatja Tomiszlav Szivics csapatának erejét, hogy 14 fordulót követően eddig csupán kétszer kaptak ki, igaz mindkét alkalommal nagy arányban (DVSC - DVTK 4-0, DVTK - FTC 1-4).

JEGYINFÓ

A találkozót fokozott minősítésű mérkőzésnek nyilvánították, azonban a DVTK stadionjában új fajta beléptető rendszer üzemel, ezért a jegyvásárlásnál mindenkinek kötelező megadnia a nevét, születési idejét, és születési helyét. A belépésnél mindenkinek fényképes személyazonosító okmánnyal kell igazolnia magát.

A mérkőzésre a Vidi-szurkolók kizárólag Székesfehérváron vásárolhatnak belépőt, november 20-22 között. A Sóstói Stadion sorompós bejárata mellett található jegypénztárnál (VIP akkreditáció) szerdán és csütörtökön 15-18 óra között, pénteken pedig 11 és 17 óra között lehet megvásárolni a belépőt, melynek ára egységesen 1200 Ft. Előzetes tájékoztatás szerint a mérkőzés napján a DVTK stadionjánál nem lehet jegyet vásárolni!

UTAZÁSI INFORMÁCIÓ

A DVTK elleni rangadóra klubunk autóbuszos utazást szervez. A buszjegyeket kizárólag elővételben lehet megvásárolni november 20-22 között a Sóstói Stadion sorompós bejárata melletti jegypénztárnál szerdán és csütörtökön 15-18 óra között, pénteken pedig 11 és 17 óra között.

A gyülekező a meccs napján 11 óra 15 perctől a szokásos helyen lesz a Piac téren a Munkaügyi Hivatal előtt. A buszok 11:30-kor indulnak el és az út folyamán két alkalommal 15-20 perces pihenőre fognak megállni. A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához.

A buszjegy ára, mely a biztosítást nem tartalmazza, 5100 Ft. Érvényes őszi Vidi-bérlettel rendelkező szurkolóink számára 3800 Ft-ba kerülnek a buszjegyek - a bérlet bemutatása kötelező!

Amennyiben nem jön össze a minimális vagyis 19 fő jelentkezése a buszra a buszjegyeket november 25-től 28-ig a VidiShopban visszaváltjuk, de a belépőjegyek visszaváltásra nincs lehetőség!
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek