hu en
2013. November 16. 14:09  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
MLSZ Fantasy Liga: élen a Vidi játékosai

Tovább folytatódott az MLSZ néhány hete indult Fantasy Ligája. A 14. forduló eredményei is kiértékelésre kerültek, a helyzet pedig változatlan: játékosaink teljesítenek a legjobban.

Info

Mi az a Fantasy Liga?

Az október 17-től elérhető játék a külföldi ligák mintájára működik, és nagyban hasonlít a Premier League hivatalos fantasyjátékához, amelyet több mint kétmillióan használnak világszerte – ezzel messze a legnépszerűbb. Összehasonlításképp: a Kicker magazin online felületén található Bundesliga fantasy játékot csaknem 70 ezren használják. Az MLSZ játékának indulása után egy nappal több, mint 3400 regisztrált felhasználója volt - írja az nso.hu. A játék hivatalos oldalát ide kattintva találja.

Játékos profil Kovács István #10 Középpályás
Játékos profil Vinícius Paulo #3 Védő
Játékos profil Nikolics Nemanja #17 Támadó

A héten a forduló álomcsapatába három fehérvári játékos is befért: Vinícius mellett Tóth Balázs és Vítor Gomes kapott helyet az álom tizenegyben. Gomes teljesítménye egészen kitűnő, az MLSZ Fantasy Liga tájékoztatása szerint - az Instat adatai alapján - a 124 passzából 107 volt pontos (86%). (Érdekesség, hogy ezzel a mutatóval az Eb-k történetének második legeredményesebb játékosa lenne a Barcelona és a spanyol válogatott szupersztárja, Xavi mögött.)Vinícius mellett Stopira is 20 pontot gyűjtött, ám most előbbi került az álomtizenegybe. Ha nem csak az elmúlt fordulót nézzük, megállapíthatjuk, hogy az egész idei bajnokságban előkelő helyen állnak a Vidi játékosai. Az összes szerzett pontok tekintetében harmadik Calatayud, negyedik Stopira és ötödik Sándor György (csak a Debrecen két labdarúgója, Zsidai és Szakály Péter előzik meg őket).

Az átlagban szerzett pontszámoknál talán még jobb a helyzet, ott Juhász Roland a legjobbunk, szintén harmadik helyen áll, szorosan követi őt Gyepes Gábor (negyedik), majd Calatayud és Sándor György a hatodik, illetve nyolcadik pozícióban, de még Stopira is befér a legjobb húszba.Remek teljesítményüknek köszönhetően a vidisták igen népszerűek: a körülbelül 10500 játékosból 1500 „birtokolja” Juhász Rolandot annak ellenére is, hogy csak most tért vissza sérüléséből, de Kovács István és Nikolics még nála is népszerűbbek, 3200, illetve 3600 ember választotta őket a csapatába, ezzel pedig a 2. és 3. helyen állnak (az első egyébként Muhamed Besic).

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek