hu en
2013. November 06. 12:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
KISPÁLYA
Alba Liga: újabb győzelmével tovább menetel az RBD Ultras

A Vidi legnagyobb szurkolói csoportjának kispályás csapata 3-1-re győzött soros bajnokiján és holtversenyben az élre állt.

Az Alba Liga II/B osztályában vitézkedő RBD Ultras a 6. forduló rangadóján 2-0-s félidő után 3-1-re nyert az eddigi első helyezett EU-Transport csapata ellen (gólszerzők: Wurczinger, Hart, Szigli), és holtversenyben az élre állt. Az ultrákra legközelebb az utolsó pozíciót elfoglaló GEO együttese vár.

Hétfőn is történtek érdekességek a városi kispályás bajnokság másodosztályában. A két 100%-os gárda, a Fehérvár Sped és FC Pelsotool összecsapásán előbbiek simán, 7-1-re győztek. A forduló előtt 0 szerzett ponttal utolsó helyen álló Vit FC pedig - többek között Bender Gábor két remek góljának köszönhetően - 5-1-re verte az 1 pontos Triád FC-t, így a két csapat helyet cserélt a táblázaton. 

Az Alba Ligával kapcsolatos összes információról bővebben ide kattintva olvashat!

CÍMKÉK
Alba Liga eredmények
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek