hu en
2013. Október 11. 13:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
KISPÁLYA
Alba Liga: izgalmas végjáték az általános iskolák között

A IV. korcsoportban (7-8. osztályosok) október 14-én kezdődik a kieséses szakasz, a III. korcsoport (5-6. osztályosok) csapatai és a középiskolások befejezték a szezon őszi részét.

Befejeződtek a középiskolás csapatok őszi mérkőzései, 2014-ben folytatják a fiatalok a küzdelmeket. A tavaszi fordulók végeztével a csoportok első két helyezett csapata jut tovább az egyenes kieséses szakaszba.

A III. korcsoportban a Zentai, István Király, Tóváros és a Hétvezér Iskola csapatai jutottak be az elődöntőkbe, melyeket tavasszal rendeznek majd. A negyeddöntők során a legkiélezettebb mérkőzésnek a Hétvezér - Kossuth Iskola elleni fellépése bizonyult, hiszen a továbbjutás sorsa csupán a büntetőpárbajban dőlt el.

A IV. korcsoportban október 14-én veszi kezdetét a kieséses szakasz, a legjobb 6 közé jutásért. A korcsoportban a Talentum csapata sokak meglepetésére a Tóváros legyőzésével csoportgyőztesként várhatja a Vasvári Gimnázium elleni összecsapását.

A párosítás:

Felsővárosi (A1) – (B2) Kossuth
Vörösmarty (B1) - (C2) Tolnai
Németh L. (E1) – (F2) Tóváros
Zentai (C1) – (D2) Hétvezér
Teleki (D1) - (E2) Viziváros
Talentum (F1) - (A2) Vasvári Gimnázium
 

     
  A kispályás bajnoksággal kapcsolatos minden információt megtalálnak az albaliga.hu oldalon!  
     

CÍMKÉK
Alba Liga
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek