hu en
2013. Október 07. 16:26  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
HOGY VAN?
Jó ütemben halad Juhász Roli gyógyulása

Válogatott védőnk kontrollvizsgálaton járt, melynek az eredménye igazán biztató.

"Juhász Roland kontrollvizsgálaton vett részt, melyet a műtétet végző szakember, Dr. Abkarovits Géza hajtott végre. A rehabilitáció a várt stádiumba lépett, melyet egy gyógytornász és csapatunk fizioterapeutái felügyelnek. Arra készülünk, hogy egy-két héten belül elkezdheti azokat a gyakorlatokat, melyek már a pályára való visszatérésben segíthetik" - nyilatkozta honlapunknak Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"A rehabilitáció jelenlegi szakaszában már sokkal bátrabban hajlíthatjuk Roli térdét, mint másfél-két héttel ezelőtt. Körülbelül egy hét múlva pedig eléri az optimális szintet. Addig a legfontosabb az izomtónusának fenntartása, ezt követően pedig az izomtömegének a növelése következhet. Bizakodóak vagyunk, és bátran mondhatjuk, hogy jó ütemben halad Roli rehabilitációja" - árulta el honlapunknak Purger Szilárd fizioterapeuta.

"Nem csak a rehabilitációmat felügyelő szakemberek optimisták a gyógyulásommal kapcsolatban, hanem én is az vagyok. Egyre jobban érzem magam, már bicajozhatok is, és több mint egy hete levehettem a térdrögzítőmet is. Úgy érzem, a vártnál gyorsabban gyógyulok. Nálam jobban már csak a fizioterapeuták várják, hogy felépüljek" - mondta nevetve honlapunknak Juhász Roli, aki hozzátette: "Külön fogadásom is van velük a visszatérésemet illetően, remélem én nyerek. Úgy tervezem, hogy november elején, legkésőbb közepén már együtt edzek a csapattal. A közérzetem napról napra jobb, ami nem is csoda, hiszen ritkán ugyan, de már a labda is előkerül, és ha minden jól megy, akkor jövő héten már elkezdhetek kocogni is."

CÍMKÉK
Juhász Roland
Hírek
Vasárnap este hivatalosan is elbúcsúztatta az Anderlecht Juhász Rolandot 2014. Október 06.

Válogatott védőnk volt az Anderlecht - Genk bajnoki egyik díszvendége Brüsszelben.

Heti program: Ligakupa- és válogatott mérkőzés HETI BEHARANGOZÓ @ 2014. Október 06.

Kedden az Újpestet fogadjuk, a nemzeti csapat szombaton Románia ellen lép pályára Bukarestben.

Három Vidi-játékos a válogatott keretben VÁLOGATOTT @ 2014. Szeptember 26.

Kovács István, Juhász Roland és Gyurcsó Ádám kapott meghívót Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitánytól a Románia és a Feröer-szigetek elleni Eb-selejtezőkre.

Tizenegyből tizenegy - száguld a Vidi az idei szezonban STATISZTIKA @ 2014. Szeptember 19.

Csapatunk minden tétmeccsét megnyerte a 2014-2015-ös szezonban, és 45 rúgott gól mellett mindössze 3-at kapott.

Heti menü: Ligakupa és válogatott mérkőzések BEHARANGOZÓ @ 2014. Szeptember 01.

Az Eb-selejtezők miatti bajnoki szünet hetében elkezdődik a Ligakupa, az Ajka ellen, hazai pályán játszunk először, az U21-es válogatott csütörtökön, a felnőttek vasárnap lépnek pályára.

Juhász Roland ezúttal a Madarász utcai kórház Gyermekkor Alapítványát támogatta TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS @ 2014. Augusztus 31.

Válogatott védőnkről köztudott, hogy szívén viseli a társadalmi felelősségvállalás ügyét. Dr. Kemény János, a Gyermekkor Alapítvány elnöke azt is elmondta honlapunknak, hogy Roland hogyan igyekszik adományaival javítani a kórházukban gyógyuló beteg gyerekek körülményein.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek