hu en
2013. Szeptember 05. 22:07  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SÉRÜLÉS
Kovács István kulcscsonttörést szenvedett

Fiatal támadónkat műteni kell, és több hét kihagyás vár rá, miután súlyos sérülést szenvedett az U21-es válogatott Bosznia-Hercegovina elleni meccsén.

Orvos profil dr. Kovács Tibor # Orvos

A csütörtök délutáni Magyarország U21 - Bosznia-Hercegovina U21 Eb-selejtezőn Kovács István súlyos sérülést szenvedett.

"Kovácsot azonnal a kecskeméti kórházba szállították, ahol kimutatták a vizsgálatok, hogy a baloldali kulcscsontja eltörött. Játékosunkat a vizsgálatok után Székesfehérvárra szállították, ahol pénteken meg is operálják. Előreláthatólag több hetet kell kihagynia" - nyilatkozta Dr. Kovács Tibor.

"Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedtem, és emiatt hosszabb időt ki kell hagynom. Az esés után egyből tudtam, hogy nagy a baj, komoly fájdalmat éreztem. A kecskeméti kórházban aztán rögzítették a sérült kezemet, ennek köszönhetően enyhült a fájdalom. Annak szívből örülök, hogy sikerült megnyernünk a meccset. Megmondom őszintén, 0-1-nél sem izgultam, mert éreztem, hogy jobbak vagyunk a bosnyákoknál, akik - ha szabad így fogalmaznom - csalták a focit. Végül gólokban is megmutatkozott, hogy jobb csapat vagyunk. Októberben két nagyon nehéz meccs vár ránk Ausztria és Spanyolország ellen, az önbizalmunknak persze jót tett, hogy két meccs után van 6 pontunk, de a neheze még csak most jön. Hogy velem, vagy nélkülem, azt most még nem tudom megmondani, bízom benne, hogy jól sikerül a műtétem, és gyors lesz a rehabilitációm" - árulta el honlapunknak Kovács István.

Természetesen klubunk nevében is minél gyorsabb, teljes felépülést kívánunk Kokónak!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek