hu en
2013. Szeptember 03. 13:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
HOGY VAN?
Juhász Roland sikeres műtéten van túl

Hétfő délután Dr. Abkarovits Géza megműtötte Juhász Rolit, aki ma már el is hagyhatja a kórházat.

Játékos profil Juhász Roland # Sportigazgató

Dr. Kovács Tibor csapatorvos arról tájékoztatta honlapunkat, hogy bár az első vizsgálatok után úgy tűnt, nem kell megműteni válogatott védőnket, végül az orvosi team az újabb kontroll-vizsgálat után azt a döntést hozta, hogy a gyorsabb rehabilitáció érdekében orvosi beavatkozással megerősítik a sérült szalagot.

"A legfontosabb az volt, hogy minden vizsgálat kizárta a keresztszalag-szakadást, amely jóval súlyosabb sérülés, mint az oldalszalag sérülése. Az MR-vizsgálaton látszódott, hogy a belső oldalszalag egy kiszakadásos jellegű sérülést szenvedett. A gyorsabb rehabilitáció érdekében döntöttünk végül úgy, hogy egy rutinműtétet végzünk el, mely hétfő délután sikeresen meg is történt" - nyilatkozta honlapunknak az operációt végző Dr. Abkarovits Géza.

"Jól érzem magam, az orvosok pedig arról tájékoztattak, hogy a műtétem sikeres volt. Az éjszakát még a kórházban töltöttem, de a délutáni órákban már haza is mehetek. Örülök, hogy túl vagyok rajta. A következő néhány nap a pihenésről fog szólni, aztán fokozatosan elkezdődik számomra a rehabilitáció" - árulta el nekünk Juhász Roland.

CÍMKÉK
sérülés Interjú rehabilitáció Juhász Roland
Hírek
Heti menü: Ligakupa és válogatott mérkőzések BEHARANGOZÓ @ 2014. Szeptember 01.

Az Eb-selejtezők miatti bajnoki szünet hetében elkezdődik a Ligakupa, az Ajka ellen, hazai pályán játszunk először, az U21-es válogatott csütörtökön, a felnőttek vasárnap lépnek pályára.

Juhász Roland ezúttal a Madarász utcai kórház Gyermekkor Alapítványát támogatta TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS @ 2014. Augusztus 31.

Válogatott védőnkről köztudott, hogy szívén viseli a társadalmi felelősségvállalás ügyét. Dr. Kemény János, a Gyermekkor Alapítvány elnöke azt is elmondta honlapunknak, hogy Roland hogyan igyekszik adományaival javítani a kórházukban gyógyuló beteg gyerekek körülményein.

A Vidi U12 is részt vett a Future Cup 2014-en UTÁNPÓTLÁS @ 2014. Augusztus 24.

A budapesti tornán a díjakat csapatunk válogatott védője, Juhász Roland adta át.

Belga szurkolói csoport éltette a helyszínen Juhászt a Győr elleni rangadón ÉRDEKESSÉG @ 2014. Augusztus 09.

Az Anderlecht drukkerek 1350 kilométert utaztak, hogy újra élőben láthassák játszani egyik nagy kedvencüket. 

Juhász: "Sokat jelent a gyógyulásomban a szurkolók biztatása" HOGY VAN? @ 2013. Augusztus 29.

A Győr elleni bajnokin megsérült védőnk nagyon bízik abban, hogy hamarosan elkezdheti a rehabilitációt, és gyorsan felépül.

Jó néhány hétig nem léphet pályára Juhász Roland HOGY VAN? @ 2013. Augusztus 26.

Válogatott védőnk az ETO elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek