hu en
2013. Augusztus 28. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓK
A Fradi után a Vidit kíséri a legnagyobb szurkolótábor

Össznézőszám tekintetében is második helyen állnak a fehérvári drukkerek.

Az eddigi bajnoki fordulókban nem csupán a csapat írt klubtörténelmi rekordot 5 mérkőzésen szerzett 13 pontjával, de szurkolóink is kitettek magunkért a lelátón. Ez elsősorban az idegenbeli mérkőzéseken volt tetten érhető, hiszen a sorsolásból adódóan a Sóstói Stadionban eddig még nem rendeztek igazi rangadót ebben a szezonban. Idegenben viszont eddig a csapatunk vonzotta a legtöbb nézőt a stadionokba, a két bajnokinkon (FTC és Győri ETO) összesen 16 ezer néző volt jelen. Az idegenbeli össznézőszámot tekintve tehát a Vidi vezeti a listát, 8000-es átlaggal, míg ebben a kategóriában a második helyen az FTC áll, átlag 7133 nézővel.

Az eltelt fordulók alapján a Vidi rendelkezik a második legnagyobb utazótáborral, a két idegenbeli bajnokinkra 1500 fehérvári szurkoló utazott el. 500-an voltak a Ferencváros otthonában, míg a legutóbbi fordulóban 1000-en kísérték el a csapatot Győrbe. Ez átlagban 750 szurkolót jelent. A hazai nézőszámok tekintetében a klubunk egyelőre az ötödik helyen áll.

A Vidi remek szezonkezdete tehát megmozgatta a szurkolókat is, akik meccsről meccsre egyre többen szeretnék megtapasztalni a csak helyszínen átélhető hangulatot.
 

A teljes elemzést a Futballelemzés honlapján olvashatja el!

Hírek
Garancsi Istvánt is elérte az Ice Bucket Challenge 2014. Augusztus 27.

Klubunk tulajdonosát Szima Gábor, a DVSC elnöke hívta ki. 

Augusztus 31-ig várjuk a fényképeket a „Videoton, Veled az úton!” fotópályázatunkra! SZURKOLÓI @ 2014. Augusztus 27.

A júniusban meghirdetett játékunkra már több remek alkotás is érkezett, de augusztus 31-ig még Ön is elküldheti kedvenc vidis relikviáival készített nyári képeit.

Több száz szurkoló előtt tartott nyílt edzést a Vidi EDZÉS @ 2014. Augusztus 26.

A Sóstói Stadionba kilátogató szurkolók tapssal köszöntötték a játékosokat, a tréning végén pedig találkozhattak is kedvenceikkel.

Történelmi szezonkezdet ÉRDEKESSÉG @ 2014. Augusztus 26.

A Vidi 1968 óta íródó NB I-es történelmének legjobb bajnoki rajtját produkáljuk idén, de a teljes NB I-et tekintve is csak egyetlen csapat tudott ennél jobban kezdeni. 5 meccsen 5 győzelmünkkel és 16-2-es gólkülönbséggel a több mint 40 év alatt csak az Újpest tudott konkurálni.

Élő online chat Kovács Istvánnal a Facebookon! FACEBOOK @ 2014. Augusztus 26.

Csütörtökön 17 órától a Videoton FC válogatott középpályása, Kovács István lesz a vendég hivatalos Facebook-oldalunkon, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

A Vidi öltözőjében jártam 15 - gyerekblog BLOG @ 2014. Augusztus 26.

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk tizenötödik bejegyzésében Kövics Barbara és Kövics Luca Sára osztják meg az MTK elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeiket.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek