hu en
2013. Július 23. 13:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
KISPÁLYA
Elindult az Alba Liga honlapja

Többek között nevezni is lehet a kispályás bajnokságra az albaliga.hu weboldalon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az egész országban egyedülálló összefogás keretében Székesfehérvár városa, az MLSZ Fejér megyei igazgatósága és a Videoton FC közösen szervezi városunk kispályás labdarúgó ligáját, amely szeptemberben kezdődik majd.

Emellett interjúkat, híreket, érdekességeket olvashat a székesfehérvári kispályás labdarúgó-bajnokság hivatalos honlapján, ahol nevezni is lehet a versenyekre.

Az Alba Ligának a honlapon kívül saját Facebook-oldala is van, melyet ide kattintva tekinthet meg!

CÍMKÉK
Alba Liga
Hírek
Véget ért az Alba Liga első félszezonja KISPÁLYA @ 2013. December 19.

Az újjászervezett városi kispályás bajnokságban 72 csapat több mint 1000 játékosa küzdött hétről hétre az elmúlt hónapokban. A legjobbakkal december 30-án találkozhatnak az érdeklődők az Alba Liga Gálamérkőzésen.

Alba Liga: újabb győzelmével tovább menetel az RBD Ultras KISPÁLYA @ 2013. November 06.

A Vidi legnagyobb szurkolói csoportjának kispályás csapata 3-1-re győzött soros bajnokiján és holtversenyben az élre állt.

Alba Liga - Volt válogatott játékosokkal erősített a Masterplast KISPÁLYA @ 2013. Október 17.

A szerdai, Döcös elleni rangadón debütált Fehér Csaba és Juhár Tamás a kispályás csapatban.

Alba Liga: izgalmas végjáték az általános iskolák között KISPÁLYA @ 2013. Október 11.

A IV. korcsoportban (7-8. osztályosok) október 14-én kezdődik a kieséses szakasz, a III. korcsoport (5-6. osztályosok) csapatai és a középiskolások befejezték a szezon őszi részét.

Székesfehérváron alakult meg az MLSZ első 5+1 kispályás bizottsága KISPÁLYA @ 2013. Május 30.

A bizottság feladata a szeptemberben induló amatőr városi labdarúgó bajnokság, az Alba Liga magas színvonalú megrendezése lesz.

Ősztől indul az Alba Liga KISPÁLYA @ 2013. Május 14.

Az eddig a Városi Labdarúgó Szövetség által szervezett fehérvári amatőr kispályás labdarúgó bajnokság a tervek szerint megújult formában folytatódik szeptemberben, három korosztályban, alacsonyabb nevezési díjakkal - klubunk aktív közreműködésével.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek