hu en
2013. Július 12. 14:51  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Garancsi István: „A 24-órás szabály helyett mostantól a 72-órás lép életbe!”

Klubtulajdonosunkkal a Vidi Európa Liga-selejtezőben történt búcsúzását követően készített interjút a vidi-hu.

Mennyire viselték meg a Montenegróban történtek?

Elmondani nehéz, mennyire rosszul érzem magam. Ez a gyors kiesés egy váratlan lórúgással ért fel számomra. Azóta sem tértem teljesen magamhoz. Az érzelmi állapotomat és a tennivalóimat tekintve ketté kell választanom magamban a szerepköreimet. A klubtulajdonoséra, és a Vidi-szurkolóéra. Tulajdonosként, jelen pillanatban, azt tudom mondani, hogy a történtek semmilyen módon nem csökkentették az eltökéltségemet, és nem befolyásolják a hosszú távú céljaimat a Videoton FC-vel! Haladok tovább azon az úton, amelyet a szerepvállalásom kezdetén kijelöltem.
Vidi-szurkolóként pedig azt mondhatom, végtelenül szomorú és elkeseredett vagyok. Semmilyen szinten nem tudtam még feldolgozni a történteket. Ehhez legalább 3-4 napra lesz szükség, de az is lehet, hogy többre. Barátaim és ismerőseim eddig is tiszteletben tartották, hogy egy-egy vereséget követően legalább 24 órán át ne keressenek. Ez egyfajta általános szabályként működött. Sajnos, most egy újabb türelmi idő betartását kell majd kérnem tőlük. Kiesést követően legalább 72 órát adjanak nekem, hogy feldolgozzam a történteket. Mivel szurkolóként érzelmileg ennyire túlfűtött állapotba kerültem, tulajdonosként nem akarok most gondolkodni. Indulatból reagálni hosszú távú projektek esetében sosem célravezető. Amint, úgy érzem, hogy az érzelmi állapotom nem befolyásolja a döntéseimet, meg fogom tenni a kellő lépéseket!

Hogy érzi, a nemzetközi kupából történt gyors kieséssel letévedt az eddig szépen ívelő útról a Vidi?

Nincsenek töretlen fejlődési utak. Tesszük tovább a dolgunkat ugyanolyan elkötelezettem, mint eddig, és változtatunk azokon a dolgokon, amelyekről bebizonyosodik, hogy rossz irányba vittek. De
ismétlem, ezeknek a tényezőknek a pontos felismeréséhez tiszta fejjel kell gondolkodni. Ebben a pillanatban pedig érzelmileg még túlságosan a történtek hatása alatt vagyok…

CÍMKÉK
Európa Liga 2013 Garancsi István
Hírek
A teljes Garancsi-chat a Facebookról FACEBOOK-CHAT @ 2013. Szeptember 12.

Ha lemaradt volna, most elolvashatja teljes egészében Garancsi István válaszait. A Vidi tulajdonosának a szurkolók tették fel a kérdéseket élőben csütörtök délután a közösségi oldalon.

Élő online chat Garancsi Istvánnal a Facebookon KÉRDEZZEN PÉNTEKEN 17-18 ÓRA KÖZÖTT! @ 2013. Február 28.

A bajnokság tavaszi rajtja előtt a Videoton FC tulajdonosa lesz a vendég klubunk hivatalos Facebook-oldalán, szurkolóink élőben kérdezhetnek és természetesen azonnal választ is kapnak!

"Elérkeztünk egy olyan pillanathoz, amikor fel kell emelnünk a szavunkat" GARANCSI ISTVÁN: @ 2012. November 13.

A Videoton FC - Kecskemét bajnokit követően a vidi.hu történetében először nem közöltünk tudósítást egy mérkőzésről. Az alábbiakban reagál klubunk a történtekre.

"Örülök, hogy nem tudták elüldözni Sousát" GARANCSI ISTVÁN: @ 2012. Szeptember 19.

Csapatunk tulajdonosa, Garancsi István az Indexnek adott hosszabb interjút.

Garancsi István: “Ez lesz a legfontosabb meccsünk” 2012. Augusztus 27.

Klubunk tulajdonosa szerint történelmi jelentőségű meccs lesz az EL-visszavágó és reméli, hogy az egész magyar labdarúgás számára ünnep lehet majd a csütörtök este.

A teljes Garancsi-interjú a Facebookról FACEBOOK @ 2012. Augusztus 01.

Ha lemaradt volna, most elolvashatja teljes egészében. A kérdéseket a szurkolók tették fel élőben szerda délután a közösségi oldalon.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek