hu en
2013. Június 09. 19:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Oliveira: "A csapatnak és nekem is jó évem volt"

Középpályásunk szerint bárkit kapunk ellenfélnek az Európa Ligában, nagy alázattal és hittel kell ellenük futballoznunk.

"A szezon első fele egészen fantasztikus volt az Európa Liga meneteléssel, de a második rész is remekül sikerült, nagyon jó meccseket játszottunk, sok gólt szereztünk. A téli szünetben eléggé le voltunk maradva a Győrtől, ezért nagyon keményen kellett dolgoznunk, hogy behozzuk őket. Ennek a klubnak mindig az első helyért kell harcolnia, ezt tettük tavasszal, de sajnos nem sikerült megnyerni a bajnokságot. A második hellyel azonban újra lehetőséget kaptunk arra, hogy az Európa Ligában szerepeljünk, amit nagyon vár már a csapat, hiszen tavaly megtapasztalhattuk, hogy milyen nagyszerű ebben a sorozatban pályára lépni. Januárban kezdtük a közös munkát José Gomessel, és úgy érzem, jó irányba megyünk. Kicsit szerencsétlen volt ez a tavasz számomra a sérülések miatt, először két és fél hetet, aztán másfél hónapot kellett kihagynom. Ez utóbbi volt pályafutásom leghosszabb kihagyása, szóval nem érintett túl jól. De ez már a múlt, és összességében azt hiszem, nekem is jó évem volt. Ahhoz, hogy újra elérjük az EL csoportkörét, két meccsel többet kell játszanunk, mint tavaly, úgyhogy nem lesz könnyű. De lépésről lépésre kell haladnunk, egyelőre tehát az első mérkőzésre koncentrálunk. Nagy alázattal kell futballoznunk mindenki ellen, és hinni abban, hogy végül elérjük a célunkat. Hiába volt hosszú szezon, nem lesz sok időnk pihenni, a rövidke nyári szünetet otthon, Portugáliában töltöm" - mondta a vidi.hu-nak Filipe Oliveira. 

CÍMKÉK
Interjú szezonértékelés Filipe Oliveira
Hírek
Oliveira: "Csak a saját meccsünkkel foglalkozunk, mindenképp nyernünk kell" INTERJÚ @ 2014. Május 31.

Középpályásunk azt is elárulta, hogy a nemzetközi szereplés lehetősége nem a mi kezünkben van, mi csak egy dolgot tehetünk: meg kell nyernünk a meccset.

Oliveira: "Megmutattuk, hogy a Ligakupát is rendkívül komolyan vesszük" INTERJÚ @ 2014. Április 23.

A DVSC elleni Ligakupa-mérkőzésen az ötödik Vidi-gólt szerző középpályásunk azt is elárulta, ez a siker nagy lökést adhat a csapatnak a bajnokságban is.

Oliveira: "Be kell gyűjtenünk a három pontot!" INTERJÚ @ 2014. Április 11.

Középpályásunkat a Lombard Pápa elleni bajnokiról kérdeztük.

Oliveira: "Nehéz mérkőzés vár ránk az MTK otthonában" 2014. Március 21.

Középpályásunk azt is elmondta, hogy nem pontért, hanem pontokért utaznak szombaton a fővárosba.

Jorge Mendonça: "Sok gólt szereztünk, a játékosok élvezték a focit" EXKLUZÍV INTERJÚ @ 2013. Június 08.

Csapatunk edzője értékelte a tavaszi teljesítményt, de beszélt Magyarországról, José Gomessel való kapcsolatáról és az Európa Liga sorsolásról is.

José Gomes: "Jó úton haladunk, de nagyon csalódott leszek, ha jövőre nem nyerünk bajnokságot" EXKLUZÍV INTERJÚ @ 2013. Június 04.

Vezetőedzőnk az elmúlt szezon értékelésén kívül beszélt a Európa Ligáról, a következő bajnokságról, nyaralásáról, valamint arról, mit tart a csapat legnagyobb ellenfelének Magyarországon.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek