hu en
2013. Június 03. 15:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
KLUB
"Jegyet jegyért!": Iskolások vehették át névre szóló mezüket

A Máltai Szeretetszolgálat és klubunk közös játékának résztvevői egész éves teljesítményük jutalmát kapták meg a Vidi - Pécs mérkőzés szünetében.
 

A 2012-2013-as tanév kezdetekor újra indult "Jegyet jegyért!" játékunkra több mint 100 diák jelentkezett rögtön, majd számuk folyamatosan emelkedett, és tavasszal már 290-en vettek részt a kezdeményezésben.

A Máltai Szeretetszolgálat és a Videoton FC közös játékának lényege, hogy a résztvevők a tanév elején kapott pecsétgyűjtő füzet átvételekor a tanév végéig szóló vállalást tettek, amivel egy olyan célt tűztek ki maguk elé, amely hónapokon át tartó kihívást jelentett. Ilyen lehetett például, hogy egy adott tárgyból jegyet javít valaki az év végére, a kitűnő tanulóknak, hogy megőrzik eredményeiket, de elfogadták tanórán kívüli tevékenységek (sport, zene, nyelvtanulás, stb.) vállalását is. A diákok céljainak teljesülését az osztályfőnökök vagy az adott iskolák szaktanárai aláírásukkal igazolták.

A Jegyet jegyért! akció résztvevőinek regisztráltatniuk kellett magukat az iskolában, és a Sóstói Stadionban felállított Máltai pontnál („D” szektor) pecsétet kaptak a gyűjtőfüzetükbe. Most, a futballszezon végén, közel a vakációhoz, a legjobban teljesítők átvehették jól megérdemelt jutalmukat, vagyis a névre szóló Vidi mezeket. Gratulálunk nekik a egész éves munkájukhoz! 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek