hu en
2013. Május 30. 10:56  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
KISPÁLYA
Székesfehérváron alakult meg az MLSZ első 5+1 kispályás bizottsága

A bizottság feladata a szeptemberben induló amatőr városi labdarúgó bajnokság, az Alba Liga magas színvonalú megrendezése lesz.

A liga iránt érdeklődők részére nyílt fórum kerül megrendezésre hétfőn a Sóstói Stadionban, ahol megismerhetik a bajnokság lebonyolítási rendszerét, helyszíneket és a várható nevezési díjakat is.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöksége a héten megalapította Kispályás Bizottságát. A 4 fős bizottság munkájában a szövetség részéről elnökként Dr. Szabó László, tagként Tibor Dávid, a Videoton FC részéről Balogh Tamás vesz részt, míg a székesfehérvári önkormányzat a későbbiekben delegál tagot.

Az egyedülálló kezdeményezés kiemelt jelentőséggel bír, hiszen hazánkban nem volt még példa hasonló összefogásra az amatőr labdarúgás ezen területén: az MLSZ-en belül is ez az első hivatalos kispályás bizottság az országban.

Szeretnénk a jelenleg két táborra szakadt városi kispályás mezőnyt újra egy zászló alá hozni, továbbá egységes feltételeket teremteni az azonos osztályban indulók számára” - fogalmazta meg a legfontosabb célokat Dr. Szabó László, a bizottság elnöke.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a három korosztályt magába foglaló Alba Liga indulói kulturált és igényes körülmények között focizhassanak szeptembertől

A Kispályás Bizottság tagjai a csapatokat és csapatvezetőket szeretettel várják az Alba Liga következő ligaértekezletén a Sóstói Stadion Médiaszárnyában, 2013.06.03. hétfőn, 18:30-kor, melyen ismertetésre kerül a bajnokság lebonyolítási rendszere, helyszínei és várható nevezési díjai is.

Tovább információkért keresse Balogh Tamást (telefon: 36 20 403 0708, E-mail: [email protected])
 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek