hu en
2013. Május 08. 11:52  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Szabó Balázs
SZURKOLÓI
Klubunk szurkolói buszt indít Debrecenbe

Szerda délutántól a VidiShopban lehet megvásárolni az utazásra jogosító buszszelvényt és a meccsbelépőt is.

Meccs center Debreceni VSC-TEVA - Videoton FC OTP Bank Liga NB I,
27. forduló
2013. Május 12. 16:30

Május 12-én, vasárnap délután Debrecenbe látogat csapatunk az OTP Bank Liga soron következő fordulójában. A korábbi idegenbeli rangadókhoz hasonlóan (Honvéd, Győri ETO, FTC) ez is kiemelten fontos találkozó lesz csapatunk számára, így a klub buszos utazást szervez szurkolóinknak Debrecenbe. A buszok a szokásos helyről a Piac téren található Munkaügyi Központtól fognak indulni. A gyülekező vasárnap 10 óra 45-től lesz és a buszok 11 órakor indulnak el. Az út során két pihenőt fognak tartani a sofőrök.

A buszokra történő felszállás a már megszokott kártyás rendszerrel fog működni. A buszjegyek 5 800 forintba kerülnek, VidiClub tagoknak pedig 5 500 forintba. A jegyeket szerda délutántól a Vidi Shopban lehet megvenni. A szurkolói buszt 19 fő alatt nem indítjuk el, valamint az utazásra jogosító szelvény ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

A buszjegyekkel egyetemben a mérkőzés jegyeket is meg lehet vásárolni 1 000 forintos áron. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a helyszínen 1 400 forintért tudnak csak jegyet vásárolni, így érdemes mindenkinek azt elővételben megvásárolni a VidiShopban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek