hu en
2013. Március 13. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Nyerjen értékes ajándékokat vidis-relikviáival!

Rajong a Vidiért, és büszke a hosszú évek alatt összegyűjtött ereklyékre? Mutassa meg most nekünk, és a szurkoltársaknak is, és nyerjen értékes ajándékokat!

Készítsen fényképet, melyen féltve őrzött vidis emléktárgyaival, ereklyéivel látható, majd küldje el nekünk a következő E-mail címre: [email protected]

Beküldési határidő: 2013. március 19.

A beküldött fényképek elbírálását a klub szakmai zsűrije végzi, akik a relikviákon kívül az ötletességet, kreativitást is figyelembe veszik.

A három legjobb fénykép bekerül klubunk 2013-as tavaszi kiadványába, sőt a győztes fotó beküldője egy eredeti Vidi-mezzel gyarapíthatja vidis gyűjteményét. A második és harmadik helyezett sem marad ajándéktárgy nélkül, ők ugyanis egy-egy eredeti vidis bögrét és baseball-sapkát kapnak ajándékba.

A részvétel feltételei: egy fénykép Önről mely vidis ereklyékkel, ajándéktárgyakkal díszített környezetben készült. Kérjük a fényképen kívül küldje el nekünk nevét, életkorát és elérhetőségét, valamint a regisztrációs adatlapot kitöltve.

Eredményhirdetés: 2013. március 22.

A nyerteseket telefonon és E-mailben is értesíteni fogjuk. Valamennyi beérkezett fényképet közzétesszük hivatalos Facebook-oldalunkon.

A játékban való részvételhez szükséges az aláírt regisztrációs- és adatvédelmi nyilatkozat beküldése, amellyel a játékszabályzatot is elfogadja a jelentkező. A dokumentum letölthető ide kattintva! A játékszabályzatot pedig itt lehet elolvasni.

CÍMKÉK
játék
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek